Çağla benim canım sıkılmıo bu odadan çıkıormmm
Garip Sohbetler
|
03-11-2007, Saat: 12:59 PM <
-mah. den bi çocuga para werip kardeşimi dövdürttüm sonradane kardeşimi dövüyosun diye kardeşimi koruyomuş gibi çocuğu dövdüm
-sınıfta sıraarkdaşımı(aslıyı) gıdıkladım gıdıkladım derslerde felanda hep güldürdüm sonra kısgülmekten sıradeiştirdi benden kaçtı -orta okuldakısların eline hep wururdum benleel kızartmaca oynıycaksınız yoksaböle hep ben wururum diyodum en sonunda mecburen kabul ediyolardı -kızları zorlakolundan tutup dans ettiriyodum sınıfın ortasında -beden egitimi dersinde çok şımarıyodumoynuyodum yoruluyodum bahçenin ortasına oturuyodum -okulda convers yasak ben okulanormalsiyah bi ayakkabıyla geliyom sınıfagirince sıranın altında ayakkabımıdeiştiriyom -okuldan bigün önce makyaj yapıomsimli mimli sonraokulagiderken silmeyeçalışıyom çıkmıyo okulda hocalardan fırçayiyiom -sınıfta bi tane çocugun eline 2 defa kalem batırdım 2. de kanadı elibitane çocuga tekme attımkısır kalıyodubitaneçocugun kafasını duvara wurdumbitaneçocugun gözüne elimi soktumbitane çocuga tekme atmaşekillerigösteriyodumçocukta bnm gibi yapmaya çalıştıpantolonu ortadan yırtıldı bütün gün güldüm çocuk utançtan yerin dibine girdikarnegünü bitane çocuga tekme attım çocuk topalladıgından dolayı beni kovalayamadı hani tekel-kaçak çay felan warya bigün kaçak çayiçiyoruz annem benkaçak çayı daha çoksewiyorum dedi ben başladım anne ya polisler bizi yakalarsa neden kaçak çayiçiyoz anne içmeyelim bir daha diye aglamaya :yikildim: kuzenimle aramda 2 yaşwar ben 2,5 yaşındaymışım oda daha yeni bebekmiş çokta kıskanırmışım onu =)yüzünü hepcimcikledigimden yüzünde hep yaralar izler olurmuş annemler pudrayla kapatırlarmış bu sefer de çocuk ruh gibi bembeyaz olurmuş:yikildim: daha wardı unuttum
03-11-2007, Saat: 01:00 PM <
deniz ürünleri satıcısı mı:yikildim::yikildim:
ben we deniz ürünleri düşünemiyorum bile tşkler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 174 Ziyaretçi