yüregıne saglık kardesss
Günâhkar
|
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saolasın tskler roseRİCA EDERİM SEN SAÄžOL... KİMSE HATASIZ DEÄžİL ZATEN ŞU HAYATTA .ÖNEMLİ OLAN DERS ALMAK .
blue_belial
03-11-2007, Saat: 08:32 PM <
Alıntı:Sen deli yüreğiyle şiirler yazan... Saolasın kardesım benım Sevdıklerımızle beraber hepımızı ıns.
blue_belial
03-11-2007, Saat: 08:33 PM <
Alıntı:yüregıne saglık kardesss Saolasın tskler. gozlerıne saglık arkadas
blue_belial
03-11-2007, Saat: 08:34 PM <
Alıntı:RİCA EDERİM SEN SAÄžOL... Evet olede ıste... neyse saolasın yınede tskler.
03-12-2007, Saat: 10:13 AM <
hz Mevla'nın bi sözü var
"Gel, gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel. Bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuº olsan da yine gel..." demiş ne de güzEL söylemişşş bu ºiirin acaaayip hoºuma gitti hele ki; Kimseler bilmeden daha, kimseler görmeden. Bir bana aç Cehennemini Affet! demeye yüzüm yok İkimizin arasında kalsın yeter ki Sonsuza kadar yak beni... Bir günâhım var ki âh... Keºke yapmasa idim... burası yokmuuu... hani ümidsizlik değil piºmanlığı anlatıyo ya sadece O'ndan diliyosun ya can-ı gönülden tevbe ediyosun yaaaa HELAL SANA gülüsü baºka ne diyim RABBİM AFFEYLESİN İNŞ. O'nun nar-ı da hoşşş nur'u da... Yüreğine sağlık canımmmmmM
blue_belial
03-12-2007, Saat: 12:35 PM <
Alıntı:Bir günâhım var ki âh... Saolasın canımm teşekkürler Sen bana böyle bi kere güldüğün zaman, Sanki Affedilmiş gibi hissettim Uğruna ne kadar yansam az canımmm. Gozlerıne saglık senın de Gülümmm. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir Günâhkar Sığarmı On Cennete? | blue_belial | 0 | 374 |
08-01-2007, Saat: 01:08 AM Son Yorum: blue_belial |
|
Sen Günâhım | blue_belial | 4 | 611 |
03-14-2007, Saat: 08:36 PM Son Yorum: blue_belial |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi