Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaderimde budamı wardı sewdigimi kumamla göreceksem eqer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha
ahanda köroldum nayır nolamaz
metin ol dert ortağım metin ollll seni bu hale getirenler utansınn

|
Garip Sohbetler
|
|
03-13-2007, Saat: 07:25 AM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaderimde budamı wardı sewdigimi kumamla göreceksem eqer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha metin ol dert ortağım metin ollll seni bu hale getirenler utansınn ![]()
Ya Ben Bişey Yapmadımki Allah Aşkına Olay Ortada O Bana Teklif Etti Ehh Bende Hayırmı diyeyeim Gül Gibi Çocuğu Gerimi Çevireyim
![]() Az Benim Açımdan Düşünün Bee ![]()
Şahitleri hazırlayın arkadaşlar nikahı ben kıyacam
Duygusuzun bana verdiği yetkiye dayanarak herkesin nikahını ben kıyacam siftahı sizle yapak![]()
03-13-2007, Saat: 02:22 PM <
sefa kanka olum boşver bu uyus emrehan ı ben sana fatih ürek'i alayım ajdar var...hem olum paralarıda var
![]() napcan bu uyusla:yikildim:
Hadi Len Ordan
![]() Benden iyisinimi Bulacak.. Fıstık Gibiyim bee ![]() Sefa Kaçma Gel Yavrum ![]() Nikahıda YARGIÇ abi kıyacak bak ne güzel.. Bi Kıyar bi daha hiç ayrılmayız ![]() Rabbim bizi ayırmasın.. Arada nusret gibi engeller ve kara kediler olsada ayırmasın Rabbim ![]() Aminnnnnnnnnn ![]()
03-13-2007, Saat: 02:30 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi Len Ordan olum sefa seni ne yapsın...sefa'nın sahibi var kumamı olacan uyus...sen başkasını bul...walla sefa nın sahibi yolar seni söleyim...cadı gibi bişi...:yikildim: |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|