Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaderimde budamı wardı sewdigimi kumamla göreceksem eqer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha
ahanda köroldum nayır nolamaz
metin ol dert ortağım metin ollll seni bu hale getirenler utansınn
Garip Sohbetler
|
03-13-2007, Saat: 07:25 AM <
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaderimde budamı wardı sewdigimi kumamla göreceksem eqer kör olsun bu gözler görmeyeyim bir daha metin ol dert ortağım metin ollll seni bu hale getirenler utansınn
Ya Ben Bişey Yapmadımki Allah Aşkına Olay Ortada O Bana Teklif Etti Ehh Bende Hayırmı diyeyeim Gül Gibi Çocuğu Gerimi Çevireyim
Az Benim Açımdan Düşünün Bee
Şahitleri hazırlayın arkadaşlar nikahı ben kıyacam Duygusuzun bana verdiği yetkiye dayanarak herkesin nikahını ben kıyacam siftahı sizle yapak
03-13-2007, Saat: 02:22 PM <
sefa kanka olum boşver bu uyus emrehan ı ben sana fatih ürek'i alayım ajdar var...hem olum paralarıda varnapcan bu uyusla:yikildim:
Hadi Len Ordan
Benden iyisinimi Bulacak.. Fıstık Gibiyim bee Sefa Kaçma Gel Yavrum Nikahıda YARGIÇ abi kıyacak bak ne güzel.. Bi Kıyar bi daha hiç ayrılmayız Rabbim bizi ayırmasın.. Arada nusret gibi engeller ve kara kediler olsada ayırmasın Rabbim Aminnnnnnnnnn
03-13-2007, Saat: 02:30 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi Len Ordan olum sefa seni ne yapsın...sefa'nın sahibi var kumamı olacan uyus...sen başkasını bul...walla sefa nın sahibi yolar seni söleyim...cadı gibi bişi...:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|