3 Gündür Evden Çıkmadım...
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok Sevdin demi...Rica Ederim €zo...EVET ÇOOOOOOOOOK SEVDİM €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin Olsun O zaman..AY TEŞEKKÜR EDERİM... SANKİ İZİN VERMESEN ALAMAMMI YANİ ------------:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Tabi Alamazsın Bananeeee Bananeeeeeeeeeeeeeeee
Neyse Hadi İzin verildi Var Hayrını Gör.. Verdim Gitti.. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabi Alamazsın Bananeeee BananeeeeeeeeeeeeeeeeDİYOSUN... AY SEN NEKADAR İYİ BİRİSİNDE HABERİM YOKMUŞ AMA SAÄžOL CANIM BEN ALDIM ZATEN İZİN ALMADAN ALDIM YANİ:=:yikildim: :yikildim:
Alacan Olsun..: : : İnsan Bi İzin Alırdı Yahu :yikildim:
Sohbet Koyu Burada ben eve Geç Kalacam Size Doyum Olmuyoo.. Allaha emanetsiniz.. Kendinize İyi Bakın.. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alacan Olsun..: : : İnsan Bi İzin Alırdı Yahu :yikildim:BİR DAHAKİ SEFERE İZİN ALIRIM ARTIK(TABİ UNUTMAZSAM):yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: SENDE ALLAHA EMANETSİN ARKADAŞIM GEÇ KALMA MAZALLAH DAYAK FALAN YERSİN SEBEBİ EZO OLMASIN:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi