süpermiş yaf koptum wallaemrehan abi sen şairsin dimi itiraf ethemengel ben deqilim nusret abi
Garip Sohbetler
|
03-13-2007, Saat: 11:20 PM <
adınız soyadınız:seda ...
doğum tarihiniz,dogum yeriniz:19.04.1989 kilonuz ve boyunuz:170, 60 saç renginiz ve göz renginiz:sarı , mavi gitmek istediğiniz yüksek okul:askeri okul istiom ama olmas gibi burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir:inanırım az buçuk Koç hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz:Assubay --> İzmir hobileriniz varmı varsa nelerdir:Bilgisayar ve futbol sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir:genelde hepsini severim pek ayırt etmem sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir:Siyah ve Kırmızı sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir:Justin Timberlake sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir:----- hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir:---- beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar:Rock,Metal--Genelde Rock olsunda yeter romantik misiniz?sizce romantizm nedir?:Romantik kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir:kararsız olmam mutluluk sizce aşk mı para mı:ikiside sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz:------- sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz:----- sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?:ettim ... hayalleriniz nelerdir?:En büyük Hayallerimden biri Gitar çalmak ve bi gurup kurmak sonra Fenerbahçe oyuncularını yakından görmek ve en büyükte Aşkımın yanımda olmasıı ömür boyu sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?:eger gönül oyunuysa çoktan bitirirdim hayattaki beklentileriniz nelerdir?:ben hayattan değil hayat benden bişeyler beklio hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?:sevgilim, ailem ve okul arkadaşlarım boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?:bilgisayar basında romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?:----- Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?:ben biterim o zaman düşünmek istemiorm Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?:gercek olsun yeter sahte olmasın Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?:---- sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?:21-24 Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?:catlaksınn yetermi bu kadar
sefa Bu aşk Böle Bitmez dedi..
Dedi ve Ciğerimi Deldi.. Aşk perilerim yine geldi.. düşünmeye başladım.. boşanmasamıydım acaba diye.. hatamı yaptım yoksa gül gibi çocuğa defol git dedim diye Ben masumdum aslında nusret denen uyuz olmasa benim aklımı o çeldi.. sefadan sana yar olmaz dedi.. beni sefadan ayırmaya yöneldi.. ayrıldım ayrılmasınada .. yüreğim hala sefadan gidemedi.. resmiyette çıkmıyoz ama.. benim kalbi sefa imam nikahıyla sahiplendi ayrı kalsam da yarimden.. nusret göbek atsada sevinçten.. esra kurtulsa da kumadan ben dönmem sözümden .. sefadan ayrıldım.. hatta boşadım.. keşke yapmasaydım bu yüzden oturdum sabaha kadar ağladım.. soğuk gecelerde sefamı aradım aradım ama bulamadım.. hep esranın ben bulmiyim diye koyduğu engellerle karşılaştım offf offf .. ben yalnız kalmaya alıştım.. hehe
03-13-2007, Saat: 11:38 PM <
hehehe emrehan abi daha yaz yaf süper iyi sefa bey bizimaşkımız bitsin yani
Bitanem Bitecek Bu Ask..
değilse İkimizde yıpranacağız kaçarak saklanarak.. nusretle esra koydu bi sürü yasak.. bunca engel ve yasak arasında nasıl yaşanacak bu aşk.. sen üzülme.. turnalar gibi aşk atmosferinde süzülme.. çıkamasakta görüşemesekte .. benim gönlüm sende
03-13-2007, Saat: 11:46 PM <
hehehe babam matbaacı sana bi kitap yaptırcam emrehan abi barireklam yap duygusz felan da yaz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 352 Ziyaretçi