......SON 1 GÜN....
Garip Sohbetler
|
03-15-2007, Saat: 01:07 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi olur valla bencede yeni fotolarınızı görelimm çünkü diğerleri çok hooşşş bu seferkilerde çok hoşş olur eminim heheh tşkler, fotolar bizim için bi anı, bi buluşalımda başka bişi istemiooooomm
03-15-2007, Saat: 01:14 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok beaa daha far... aşkım cumartesi sabah hı yanımda olcak ben içine girdiğim günü saymıorum...ok yane bugün bnm içinn bitti son bi gün yane cuma kaldı 1 gün yane keşke bu gün olsaydı, ama as kaldı yaa ne kaldı ki şurda off offff çok ösledim yaaa...
03-15-2007, Saat: 01:43 PM <
bende seni çooooooooooook ösldimm herşeyimmmmm
03-15-2007, Saat: 02:15 PM <
ya arkadaşlarım wallahi saygısızlık yapıyosunuz...bakın bu başlıkta gs fan yazıyo...gidin siz kendi sayfanıza yazın...hiç birinize karşı saygısızlık yapmadım yapmak istemiyorumda...ama bakın son bi kez sizden rica ediyorum...lütfen bu son olsun...ya ben de bilirim saygısızlık yapmayı...her şeyide göze alırım...nedir bu lütfen bi daha olmasın...coNrad mert özelliklede yeliz lütfen son olsun bu ok....sizleri seviyorum...yeliz senide:x
03-15-2007, Saat: 03:13 PM <
yav valla maksat yeşillik olsun diye mesaj yazdımmm mesajı yazdıktan sonra fun klubü olduğunu gördüm kusura bakmayınnn
hem yazdığım mesajın takımlarla hiç bi alakası olmadığını tekrar okursanız görceksiniz amacım sadece merte şaka yapmaktıı ama bu bile yanlış anlaşılıyoooo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 171 Ziyaretçi