aa COk geCmis oLSun siMDi naSilSin ???
Garip Sohbetler
|
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ya üzüldüm be neyse canım senin için hayırlısı olsun birdahaki sefere başka maçlara inş....
off off süper bir filimdi bence askı anlatıyordu çaresilikleri zorlukları oama süperdi yaaa
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa enişteee yelizzzzzzz moralimm bozulduu aglayacam yaaaains kavusursnuzzz allahtan tek dilegim buuağlama canımcım onlar ruhen yanyanalar ....
qıslar hem slm hemde güle güle
ben kçarım..grş..KiB.mUCx
03-16-2007, Saat: 09:10 PM <
OkiSH senDe canUm
03-16-2007, Saat: 09:10 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa enişteee yelizzzzzzz moralimm bozulduu aglayacam yaaaains kavusursnuzzz allahtan tek dilegim buu üzülme eylülll biz fiilen ayrı olabiliriz ama kalbimiz hep birlikte :
03-16-2007, Saat: 09:11 PM <
çok romantiksiniz arkadaşlar ama aşksız bu dünya çekilmez bunu ben deil aşıklar söğlüyor ..ezo sen aşk acısı çekmişsin belli çok yıpranmışşsın ama aşkı gerçek tadıyla bir yaşa bana bol bol tşk ediceksin...
03-16-2007, Saat: 09:11 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa enişteee yelizzzzzzz moralimm bozulduu aglayacam yaaaains kavusursnuzzz allahtan tek dilegim buu sağol dur bende sana bi dua edeyimmm...allah'ım inşallah sana en kısa zamanda bi koca verir...amin... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 87 Ziyaretçi