:kk: :kk: :kk: bence hayatın anlamı dolu dolu yaşamak gezmek sevmek sevilmek veee en güzeli onunla olmak ...
Garip Sohbetler
|
03-16-2007, Saat: 09:18 PM <
ay canuM geCmis oLsun teKraRdan ben baYan neyse caNum ben kaCar anan yIne ceKisI haDi mCx
03-16-2007, Saat: 09:18 PM <
seviyorum ezo hemde delicesine yawww..
black_see Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok romantiksiniz arkadaşlar ama aşksız bu dünya çekilmez bunu ben deil aşıklar söğlüyor ..ezo sen aşk acısı çekmişsin belli çok yıpranmışşsın ama aşkı gerçek tadıyla bir yaşa bana bol bol tşk ediceksin...aşkın değil canım ...ben inacın bedeli ödedim vaktiyle aşkada inanmam ...sevgi olsun adın
Tam 5 defa izledim izlerken o filmi gözlerim bile sulandı.
her haliyle aşkı anlatıyor. ve hiç unutamadığım bir film. romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sana da edeyim ama benim dualarım hep tutmaz...ama beddualarım hemen tutar ama sizlere beddua edemem...beddua mı ettin dua mı? geri al onu valla bedduarında tutyomuş ajdar gibi biri ve ben kırıldım ama beni ajdara mı layık gördünüz enişte teessüfederim romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sana da edeyim ama benim dualarım hep tutmaz...ama beddualarım hemen tutar ama sizlere beddua edemem...ajdarmı ilahi nusret bula bula bunumu buldun allah iyiliğini versin emi
03-16-2007, Saat: 09:20 PM <
ya tamam arkadaşlar uzatmayalım..herkesin inancı ve görüşü saygı duymak gerekir....bacım sende nasıl biliyosan içinden ne geliyosa öle yaşa...:yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 195 Ziyaretçi