aslında işi gücü yerinde zenginnn hayırlı evlat biri daha ne istiyon gülşenn :yikildim:
Garip Sohbetler
|
black_see Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviyorum ezo hemde delicesine yawww..belli canım delice sevmek zarardır söyleyim sana çok sev ama aşkını delirtme
03-16-2007, Saat: 09:22 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beddua mı ettin dua mı? geri al onu valla bedduarında tutyomuş ajdar gibi biri ve ben kırıldım ama beni ajdara mı layık gördünüz enişte teessüfederim tamam neyse geri aldımm...seni benim kuzene alalım nerelisiniz hanfendi...:yikildim: EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence yokturr çünkü ask hemen öyle ilk görüşte olmazzbuarada sana da tşk...ederim ilk görüşte aşk olmaz bende diyom anlamıyo bu kız aşııık ya ondan herhalde
03-16-2007, Saat: 09:25 PM <
sizlere şunu içtenlikle sölüyorum aşkın olduğu heryerde mutluluk ve huzur vardır ben bu filmi izlerken gözyaşlarıma hakim olamadım galiba çok duygusallıktan geliyor ..
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tamam arkadaşlar uzatmayalım..herkesin inancı ve görüşü saygı duymak gerekir....bacım sende nasıl biliyosan içinden ne geliyosa öle yaşa...:yikildim:tşk...kardeş de uzatmıyoz be sohbet ediyoz farkındasın değilmi:
03-16-2007, Saat: 09:29 PM <
tamam ne kızıyon gülşen dua dan sonra kalp krizi geçirdi galiba gülşen tamam kız şaka yaptık...fatih ürek olsun ama tüh oda evlendi...seni ismail yk ile evlendirelim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 207 Ziyaretçi