nıye hayattayım ve neden evlendım benım aklımdan geçen bu.
Garip Sohbetler
|
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam Canim ..herhalde Bayaği Bir önce Yazmişsiniz Ondan Ben Geç Kaldim Herhaldebiras öle oldu heraldee
adınız soyadınız: burak
doğum tarihiniz,dogum yeriniz: istanbul/beşiktaş 1980 kilonuz ve boyunuz: 1.84 95 saç renginiz ve göz renginiz: siyah/ela gitmek istediğiniz yüksek okul: burçlara inanırmısınız.burcunuz nedir: ewet/ aslan hangi meslegiseçmek hangişehirde yaşamak istersiniz: bilgisayar müh. hobileriniz varmı varsa nelerdir: araba sürmek sevdiğiniz yemekler ve meyveler nelerdir: sevdiginiz renkler varmı varsa nelerdir: belli olmuyor mu? sevdiginiz yerli ve yabancı artistler kimlerdir: sevdiginiz yerli ve yabancı filmler nelerdir: hayattaki idealiniz,ulaşmak istediginiz en son noktanedir: beğendiğiniz müzik türü ve şarkılar: rock romantik misiniz?sizce romantizm nedir?: evet kendinizde beğendiğiniz veya beğenmediğiniz özellikleriniz nelerdir: mutluluk sizce aşk mı para mı: sevdiğiniz kişiyi tarif edermisinz: sewdiginiz kişinin size karşı hareketlerini beğeniyor musnuz: sevdiğinize aşkınızı ifade ettiniz mi?etmediyseniz nasıl söylemek isterdiniz?: hayalleriniz nelerdir?: sevdiğiniz kişiyle evlenmeyi düşünüyor musunuz?Yoksa geçici birgönül oyunumu?: hayattaki beklentileriniz nelerdir?: hayatta en çok sevdiğiniz kişiler kimlerdir?: boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyosunuz?: romantik mi, gerçekçi mi sayılırsınız?: Sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalırsanız, başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz veya bir süre beklermisiniz?: Sizce gerçek bir arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?: Sevdiğiniz kişiden duymak istediğiniz en güzel söz nedir?: sizce bir kadın veya erkek kaç yaşında evlenmelidir? aradaki yaş farkı sizce önemlimidir?: 26-29 Benim hakkımda neler düşündüğünüzü yazarmısınız?: tanımıyorum seni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 172 Ziyaretçi