EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet kosuyor işte kıskanma o benimmmm:yikildim: vermem kimseyee
valla sende olmasan kim bulacak bana yaaa
tamam en kısa zamanda sefgili bulacaz sana artık duygusuzun meselesi oldu bu yaf....
Garip Sohbetler
|
03-17-2007, Saat: 09:22 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet kosuyor işte kıskanma o benimmmm:yikildim: vermem kimseyee tamam en kısa zamanda sefgili bulacaz sana artık duygusuzun meselesi oldu bu yaf....
oo tşk edeiyorum ozamannn yaaaa napsammm ben hep balonla gezmeyi istemisimmm ya havada geceeee simdi aklıma geldi tekrar yaaaa yapsam mııı ya
03-17-2007, Saat: 09:40 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo tşk edeiyorum ozamannn yaaaa napsammm ben hep balonla gezmeyi istemisimmm ya havada geceeee simdi aklıma geldi tekrar yaaaa yapsam mııı ya yaf şimdi bu nereden çıktısende amma acaipsin yaf:yikildim:
ya ben deliyim deliiii aaaaaa deliyim diyommm aaaa valla yürürerek yoksa marmarise mi gitsem napsam
03-17-2007, Saat: 09:43 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben deliyim deliiii aaaaaa deliyim diyommm aaaa valla yürürerek yoksa marmarise mi gitsem napsam sen bizim bu tarafa doğrugelde sefgili bulalım sana buralarda:yikildim:
sivasa mı he geliyim sivasın yollarına çıkayım daglarına bırakın bi bırak diyerek gelirimmmm gitarımıda alırımmm
03-17-2007, Saat: 09:46 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sivasa mı he geliyim sivasın yollarına çıkayım daglarına bırakın bi bırak diyerek gelirimmmm gitarımıda alırımmm tamam ben başladım sana sefgili bakmaya
bak ismi çok güzel olsun boyu boyuma olsun birde deli olsun benim gibi çatlak olsun he heeeee
03-17-2007, Saat: 09:51 PM <
sen özellikleri buraya yas ona göre ararm ben...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|