tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Way ma$aLLh
aLLh NazarLarDaN SaKLaSıN
tşkler kıs tatlı jadı , aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amin amin
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-19-2007, Saat: 03:08 PM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Way ma$aLLh tşkler kıs tatlı jadı , aminnnnnnnnnnnnnnnnnn amin amin
miley17: Çok harikasınız ikinizde miley17:
ALLAH bu güzel mutluluğunuzu bozmasın inşallah .. Eeee artık düğüne davetiyemi elinizden almak isterim :hihi Her şey gönlünüzce olsun çifte kumrular miley17: miley17: Maşallah diyeyim de nazar değmesin miley17: Sizleri ben gerçekten çok seviyorum.Temennim mutlu olmanızdan yanadır..
03-19-2007, Saat: 03:10 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa çok sevindimm gerçekten allah sizleri hiç mi hiç ayırmasın hep böyle beraber ve mutlu kalın emiiiii Allah ım nazarlardan saklasınn çok yakışıyosunuz tüh tüh maşallahh ahh ah bide ben aşkımı görseydim tekrardan çok özledim onuu nesse daha fazla yazarsam ağlıcam bende çok sevinmiştim, ama yine uzağım, olsun onu 1dk da görsem yeter bana, inş hiç ayrılmayacağız.. güzel dileklerin için çok tşkler... inş sende görebilirsin... sevenler hiç üzülmesin yaa...
03-19-2007, Saat: 03:11 PM <
tek kelimeyle süpersiniz canlarım......:
resimlerde bir harika......: eee tabi ben çektim ondandır...... şaka bir yana gerçekten süper....: sizleri böyle mutlu görmek çok güzel özellikle kuzenimi hakediyor bu mutluluğu.... allahım sizi hiç ayırmasın mutluluğunuz ömür boyu sürsün.....:
03-19-2007, Saat: 03:12 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşallah allah nazardan saklısın çok yakışmışsınız ömür boyu mutlu olun amin amin amin inş gulshen inş herkes ömür boyu mutlu olur..
03-19-2007, Saat: 03:19 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffff bea maşallahhhhhhh allah nazarlardan sakınsınnn süpersinizzzzzzz allah bir ömür boyu sizi ayırmasınnnnnn hep böle mutlu olunnnn : tşkler yelis... dileklerin duaların çok güzel... çok tşkler
03-19-2007, Saat: 03:24 PM <
estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tü tü tü tü tü tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüü ... yüzümüzü yıkadın bea olsun maşşallah dedin ya, yıka sorun yok :yikildim: aminnn güzel duaların için... yaf düşünüom hala ama bi sonuca varamıyorum... Resimleri koydu artık düşüncek bişi kalmadı .. çok tşkler
03-19-2007, Saat: 03:27 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güsel çıkmışınız allah ayırmasın mutluluğunuz daim olsun tşkler kıs ösge çok çok amin... inş ömür boyu hatta sonsuza kadar sürer sevgimiz..
03-19-2007, Saat: 03:32 PM <
2. re$me ßayldım özelliqle$aqa ßi yana jhoq yaqı$ıosunuS...hep mutLu olursunuS in$..miley17:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |