CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler kıs ösge çok çok amin... inş ömür boyu hatta sonsuza kadar sürer sevgimiz..amin inşallah benimde ömür boyu hatta sonsuza kadar sürer(kendime pay çıkarmasam çatlarım)
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-19-2007, Saat: 03:32 PM <
03-19-2007, Saat: 03:33 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eytttt Kimleri Görüyorumm Aman da Amannn tşkler emrehan aminnnnnnnn ok nan sen ayarla bizimkiler hazır ... saolasın nan, senin yanındada görmek isteriz birilerini, hade hayırlısı herkes için...
Allah Mutluluğunuzu daimi beraberliğinizi ölümsüz kılsın ölürken bile el ele diz dize olun ama mümkünse sarhoşken araba sürme sülo
03-19-2007, Saat: 03:34 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin inşallah benimde ömür boyu hatta sonsuza kadar sürer(kendime pay çıkarmasam çatlarım) evet evet bak onu sölemeyi unutmuşum inş seninkide ömür boyu ve hatta ama hatta sonsuza kadar sürer... İnş herkes kendine uygun bir eş ve sevgi bulabilir... Aşkına, doğru insana bir an önce kavuşursun inş...
03-19-2007, Saat: 03:37 PM <
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ayırmasın... amin osman o resimdeki çok değerli biri....
03-19-2007, Saat: 03:39 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH tamamını erdirsin ALLAH ne haliniz varsa versin Son model dualar alemsin kardeşim yaa amin kardeşim... devamı artık düğün nişan resimleri olur
süper Resimleer Benim Bitanelerimm Allah Sizi Hiç Ayirmasinn....üzüldüm Bi Konudaa Yene Ben Yokken Sulo Geldi Bence Bilerek Yapio Gibii Geldi Bana:d:d
03-19-2007, Saat: 03:42 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley17: Çok harikasınız ikinizde miley17: aaaa ayıpsın kıs bi ara hep beraber olunca (buluşmada ) 2. veya 3. o zaman veririm... belkide kuzenin (yargıç) sen, ben aşkım, kevser, işte sayamayacağım o kadar çok kişi var ki işte hep beraber gezersek veririm ayipsın ... çok tşkler, inş herşey güzel olacak...
03-19-2007, Saat: 03:45 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tek kelimeyle süpersiniz canlarım......: tşkler kıs bajuuuuum eeee resimleri kim çekti demi ama inş seni de böle mutlu görcez... ehehe ama biz eflenmeden senin efleneceğini sanmıom hmm bu arada ben hak etmiom mu nan bu mutluluğu yaa bu arada arkadaşlar kevserin annesiyle tanıştım süper bi insan acaip sıcak kanlı biri... Yanından giderken bana enişte demesi çooook hoşuma gitti... Çok güzeldi yaaa....
03-19-2007, Saat: 03:46 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç ayrılmayın emiiiiiiii eheheh inş heç ayrılmayacaz çok tşkler.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi