nes cafede fal baktırsaydınısss :hihi:hihi:k:
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
Yaa çook Süpersinizz Allahh Hiççç Ayirmasinn Mutluluğunuza Mutluluk Katsinn,nazarlardan Saklasin Rabbimm Sizi..
03-19-2007, Saat: 04:31 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok yaf ne bağırıon , hem halama sende slm söle ellerinden öpüyormuş deee OK ENİŞTESİİİİİ....:
03-19-2007, Saat: 05:08 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nes cafede fal baktırsaydınısss :hihi:hihi:k: kıs oraya gittik bi muzlu süt getirdiler as kalsın ölüyorduk içi buz doluydu... zaten akşamın ayazı
03-19-2007, Saat: 05:09 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaa çook Süpersinizz Allahh Hiççç Ayirmasinn Mutluluğunuza Mutluluk Katsinn,nazarlardan Saklasin Rabbimm Sizi.. saolasın kardeşimm... çok hoş dua ediyorsun tşkler kardeşim...
03-19-2007, Saat: 05:10 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ayırmasın masallah amin tşkler gülşah senide bir an önce kavuştursun aşkına CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saolasın kardeşimm... çok hoş dua ediyorsun tşkler kardeşim...o sizinn güzelliğinizz
03-19-2007, Saat: 05:12 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OK ENİŞTESİİİİİ....: ok bajum, baldısım halamın kısı :yikildim:
03-19-2007, Saat: 05:14 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o sizinn güzelliğinizz bu ne hız yaf, şok oldum görünce bu kadar çabuk beklemiyordum... tekrar saolasın kardeşim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,530 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi