£mr£ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Nazardan SAklasın Ne diyim :d
saolasın kardeşimm... bende ne dicemi bilemiom
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-19-2007, Saat: 05:23 PM <
£mr£ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Nazardan SAklasın Ne diyim :d saolasın kardeşimm... bende ne dicemi bilemiom CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne hız yaf, şok oldum görünce bu kadar çabuk beklemiyordum...senden fazlaa burdaymm abii artıkk alışş bencee
03-19-2007, Saat: 05:26 PM <
AY aY coq güsel bunlar duygulandım yhafscoq güselsiniz allah herseyden korusun sizioy yerim bn unuları yhaws
03-19-2007, Saat: 05:34 PM <
nehir_on9 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tü tü tü tü Maşallah aminn canım bnm saolasınnn.... sizede bir ömür boyu mutluluklar...
03-19-2007, Saat: 05:34 PM <
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ayırmasın..çok mükemmel görünüosunuz...mutluluğunuz daim olsun saolasın canım.... aminnnnn
03-19-2007, Saat: 05:36 PM <
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Way ma$aLLh aminn canım bnm
03-19-2007, Saat: 05:38 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa çok sevindimm gerçekten allah sizleri hiç mi hiç ayırmasın hep böyle beraber ve mutlu kalın emiiiii Allah ım nazarlardan saklasınn çok yakışıyosunuz tüh tüh maşallahh ahh ah bide ben aşkımı görseydim tekrardan çok özledim onuu nesse daha fazla yazarsam ağlıcam aminn... canım çok tşkler bu güsel dileklerin içinn.... inş sende görürsün aşkını hasretin biterr inşş.... ağlama .....ama ..
03-19-2007, Saat: 05:39 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşallah allah nazardan saklısın çok yakışmışsınız ömür boyu mutlu olun aminn canım bnm sende bir ömür boyu mutlu ol
03-19-2007, Saat: 05:40 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffff bea maşallahhhhhhh allah nazarlardan sakınsınnn süpersinizzzzzzz allah bir ömür boyu sizi ayırmasınnnnnn hep böle mutlu olunnnn : aminnnnnnnnnn canım bnm sende bir ömür boyu mutlu ol ..... yüsün hep gülsün
03-19-2007, Saat: 05:42 PM <
estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tü tü tü tü tü tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüü ...tüşüntük ama mutluluğumuzu görmenisi ortak olmanızı istedik bu arada bu güsel dilklerin için tşklerr arkadaşım sende hep mutlu olursun inşş... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,528 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |