SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AY aY coq güsel bunlar duygulandım yhafscoq güselsiniz allah herseyden korusun sizioy yerim bn unuları yhaws
amin kıs.. ama resimleri çalmayalım lütfen
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-19-2007, Saat: 06:03 PM <
SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AY aY coq güsel bunlar duygulandım yhafscoq güselsiniz allah herseyden korusun sizioy yerim bn unuları yhaws amin kıs.. ama resimleri çalmayalım lütfen
03-19-2007, Saat: 06:04 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler kıs bajuuuuum eeee resimleri kim çekti demi amahıh enüşdesinde ondan efet aşkım halam anneme çok eii demiş beyefendi biri demiş senii sevdiğini beğendiğini sölemiş annem sefindirikti..
03-19-2007, Saat: 06:06 PM <
REPÇİ_ÇOCUK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah nazarlardan saklasın allah bozmasın aranızı.. amin arkadaşım..... aminnnnnnnnnnnnnnnnn
03-19-2007, Saat: 06:06 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah ayırmasın masallah saolasın arkadaşım.... aminnnn
03-19-2007, Saat: 06:07 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nes cafede fal baktırsaydınısss :hihi:hihi:k:nescafeye oturduk ama muzlu süt içtik hemde buzlu muzlu süt :yikildim:
03-19-2007, Saat: 06:07 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden fazlaa burdaymm abii artıkk alışş bencee olabilir, cnm kardeşim ama şeye bak sen forumda geçirilen süreye CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olabilir, cnm kardeşim ama şeye bak sen forumda geçirilen süreyehehe orasıda doğruu yaff
03-19-2007, Saat: 06:10 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaa çook Süpersinizz Allahh Hiççç Ayirmasinn Mutluluğunuza Mutluluk Katsinn,nazarlardan Saklasin Rabbimm Sizi.. amin kardeşimm.... tşkler bu güsle dilkler için
03-19-2007, Saat: 06:11 PM <
£mr£ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Nazardan SAklasın Ne diyim :d aminnn saolasınnn
03-19-2007, Saat: 06:12 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe orasıda doğruu yaff yaniii, ama şunu sölemek lazım, işimden dolayı pek fazla giremiyorum... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,535 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |