iskelet
İskemlenin bir küçüğü
yada isk nin bir büyüğü
İskemlenin bir küçüğü
yada isk nin bir büyüğü
Garip Sohbetler
|
03-19-2007, Saat: 04:13 PM <
iskelet
İskemlenin bir küçüğü yada isk nin bir büyüğü
03-19-2007, Saat: 04:14 PM <
ayyyy korktumm yaaa vallaa ben onu bilmiyorummmm amaa çok garip bii isim yanii garip deildeee duyunca nasıl o isim oluyoo diosunnnnn öle bişee yaneeeeee
aşk anlıktır belkı bır gun belkı bır ay surer ama bır yerde tukenır dıye dusunuyorum ınsanın sevgısı saygısı guclu olmalı...
hayatımda bi kere aşık oldumm...bazen keske olmaz olaydım derimm ama herhaldee sewebileceğinin en ulaşılmazını sewmek farklı oluo onudaa diğerlerinden ayıran unutulmaz olan bu olsa gerek...şıpsewdi biri deilimdir ama ona nefretle bakarken aşık oldumm...kendimi tanıyamaz oldumm ilk defa yüzyüze birine sewdiğimi söledimm zaten o da ilk ve son söyleyişim....o da ben onu ne kadar çok sewiosamm başkasına tutkundu yazıkk ki o da karşıılık alamıodu...onun adına üzülürdümm seni sewmese bile mutsuz olmanı istemezsin...ona HADE YOLUNA EYVALLAH şarkısını dinletirdim ondan eywallah kelimesini bi başka sewiyorum...bi konuda çok hakısın ne olursa olsun ilk aşklarımız asla unutulmazz...ben onu unutmayacagım gönlümde her zamn imkansız aşkım olarak kalacak.....
03-19-2007, Saat: 06:44 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delüler sizi ama seminere gelmezseniz küserim haa gelmezmiyizzz herşeyimmm
03-19-2007, Saat: 06:44 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah kavustursunnn ins bendee askımıı görcemmm askımm burdan sana sesleniyorummm doğum günümde barii yalnız burakma beniiii inşş yanında olurr o güsel günde romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşım bi insana iftira atmak delikanlılığa sığmaz.özellikle iftira attığın kişi bi bayan sa hiç sığmaz..ok ...olum kımsın lan sen nerden bılıyon sen benım ıftıra attıgımı ayrıca kımsın be sen sana ne oluyo sen nesınkı karısıyon cıuldırtma benı alırım senın o tatlı canını ok canımı sıkma huzurumu kacırma benım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|