çok konu var ama biz burada istemiyoruz...kankyler sohbet var oraya gel
Garip Sohbetler
|
03-19-2007, Saat: 10:06 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence aşkkkk çünküü bi böceğide sevebilirsinn ama sadece bi kişiye aşık olursunnn aşkıma sonuna kadar katılıyorum...
03-19-2007, Saat: 10:54 PM <
a.s kanky hoşgeldin iyi geceler ben kaçıyorum
arkadaşlar buradaki tartışmayı gördüm...birincisi bir kişi yüzünden kimse huzursuz olmasın...gökhan_72 adlı kişiye gerekli uyarı verilmiştir...devamını yapması halinde üstlerim gerekeni yapacaklardır....
sizlerden ricam böyle tartışma ortamlarında ortamı daha fazla germemeni ve daha sağduyulu olmanızdır... birde şu olay var kimsenin istemesiyle kimseye ban verilmez...bunu ancak yönetim gerek gördüğünde yapar...ama sizinde uyarılarınız dikkate alınacaktır tabi... TEŞEKKÜRLER...
en ufak seyde azız kardesımız burda hemn gokhan a gerelı uyarı verılyıo hıc demıyorlar gokhan haklımı degılmı neyse azıze fırsat ıste kacarmı
Bu Ne YA..
Sitede Tartısılıyor Serefsiz Diyor Tartısanlar Banlanıyor.. Ama Dengesizin Biri Klavyeni Bilmem Nerene Sokarım Diyor ve Uyarı Alıyor .. Bumudur Adalet ?
gökhan sana uyarıyı ben vermedim benimde üstüm olan admin vermiştir ben o yüzden bu yorumu yaptım yukarda...bana neden fırsat verilsinki....ben bu konunun daha fazla uzamasını ve tartışılmasını istemiyorum o kadar zaten konu nhakkında yorum yapmadım...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 162 Ziyaretçi