çookk saolunnn
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
öncekikle Ikinizede Mutluluklar Dilerim çalan Müzik çooooooookk Güzel Yaoff Of
Bir yağmur yağar bu şehre
Buram buram sevda kokulu Nasıl olurki bu beden kokuna, Sana hasret uzaklarda... Ağlasam, Sırılsıklam olsam Gözlerinin olduğu yerde Sevdanın kolarında yok olsam Ve ben sensiz hiç nefes almasam... Satırlar geçer yüreğimin bir köşesinden Aktaramam dökemem kelimelere o deli sevdanı Ne tutkudur yüreğimde bilemezsin Ben senin olduğun yerde senden olmuşum Gözlerime baktığında senden başka birşey göremezsin... İşte öyle bir kaç satırla anlatılmayacak anlatılamayacak kadar tatlı ve inançlı bir sevda sizinkisi.Bu satıları resimlerinize bakarak yazdım oldu yada olmadı sizin öyle güzel bir sevdanız varki bana bunları yazdırabiliyor.İyiki varsınız yüzünüzden gülümseme eksik olmasın dostlarım....
03-20-2007, Saat: 12:09 AM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüşüntük ama mutluluğumuzu görmenisi ortak olmanızı istedik saol canım benım...iyi yapmıssınız zaten iyiki ortak edıyosunuz bizi .......inşallhhhh hep böle kalırsınız....bak demıcektım ama senın beyın (carismaboy)) ne kadar yüzümüzü yıkadın desede dıycem işte ...tü tü tü tü tüüü ve tüüüüüüüüü......allahım nazarlardan saklasın ,kötülüklerden uzak tutsun sizi.....sizi ve sizin gıbı sevenleri inşallah....hersey gönlünüzce olsun ...
03-20-2007, Saat: 11:19 AM <
romantiq_exelance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüce rabbim ömür boyu sizleri mutlu etsin canım kardeşlerim.harikasınız...hep mutlu olmanız dileği ile... aminnnn .... allhım sizinde bir ömür boyu mutlu etsin.... tşklerr kardeşim
03-20-2007, Saat: 12:01 PM <
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok tsk ederım sızı böle mutlu görmek ve sultanın duygularını anlamak gercekten guzel maşallah bende seni anlıyorummm arkadaşım....
03-20-2007, Saat: 12:12 PM <
joyfull Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok guzel yaaa walla söyle bir iç çektimm allah ayırmasınn o ask dolu kalplerinizi... aminn arkadaşım..... allhımmm hiç bir seveni ayırmasın.....
03-20-2007, Saat: 12:39 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben size bişhi sorcam bu başta çalan sarkının ismi ne ve kim söylüyo nolurr biri bana sölesin....ağlarım bak sonna arkadaşımızda vermiş ama söleyim..... murat kursun = iyiki varsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,548 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi