buse38 çok teşekkür ederim cnm..
??? Mav? Sevdam ???
|
08-17-2006, Saat: 01:31 PM <
Alaca Mavi
Her akşam vakti, Önce kizil, turuncu, sari, mor, Mavi... Ve alaca mavi Mavilerin en güzeli..... Bir gökkuşagini animsatir, Güneşin batişi her akşam vakti. Ve alaca mavinin içinde Bir yildiz parlar Yere kirk beş derece açida Sari işiklari ile göz kirpar Mat ve sade, Ama sevecen ve sicak... Sonra digerleri gelir ardi sira Kimi ürkek, kimi magrur! Doksan derecededir magrur olan Parlak ve göz alici... Kizil akşamlarda, Alaca mavi Ve Yildizlar... Bilsen neler fisildar, Ve saatler ilerler Yakamozlar gider birer birer Yildizlar yer degiştirir, Kimisi söner... Ay görünür Parlak ve kocaman... Her zaman ki yüzünü gösterir. Ya öteki yüzü? Görünmeyen, karanlik yüzü! Işte hep o yüzü merak ederim. Tipki gösteremedigim, Öbür yarisi gibi, Yüregimin!...,,
08-17-2006, Saat: 01:32 PM <
her ak$am sıcakLığıyLa uyuduğun
gözLerine bakıp teseLLi aradığın bir ekmeği payLa$tığın değiLim dizLerinde uyuttuğun değiLim geç kaLmı$ım... oysa isterdim aynı yastıkta uyumayı gözLerinde gözLerimi buLmayı bir ekmeği bırak hayatı payLa$mayı dizLerinde uyumayı isterdim geç kaLmı$ım... çok değiL bir kaç yıL ama kadının oLmak için çok geç kaLmı$ım..
08-17-2006, Saat: 01:33 PM <
Bütün bu sürekli arayışlar neden bilir misin
Neden bu durup isyan etmeler Allaha Bu aldanmalar, yıkılmalar, bu sonsuz çalkanış Hep sana yaklaşmak için, biraz daha biraz daha Seni bulmak yılgın, yıkık gecelerden sonra Sana çıkmak merdivenlerden nefes nefes Belki ben yalnız senin güzelliğinde çirkinim Hiç solmasa güzelliğin, böyle hiç bitmese Yanmak var sana yaklaştıkça biliyorum Yok olmak var, kahrolmak var, kul olmak var Öyle bakma gözlerime bakma artık oluyorum Yasamanın ta kendisi oysa bu ölmek değil Gözlerim gözlerinden başkasını unuttu Sen yoksan o yokluktur, senden öncesi yoktu. Ümit Yaşar Oğuzcan
SEN GÜLERKEN YANINDAKİLERDE GÜLER .
AMA AGLARKEN YALNIZ AGLARSIN. ÖYLE BİR AGACA YASLANKİ ASLA YIKILMASIN. ÖYLE BİR DOST EDİNKİ SENİ ASLAAAAAA BIRAKMASIN....
08-17-2006, Saat: 01:34 PM <
Kolay bir hüzündür gecenin kovuğundan sarkan
Ellerindeki paramparça gecmisin sig bir gövdesidir yolun ortasında Erken bir gülüşe baslarken (tutanabildiğin yalnızca bir gülüş Ve sanki (kendinden korkan) bir erken bağlanmışlık varoluş ve tükenişin. Bir görüntü anlatır (sanki) bir yolun, bir yogunluğun ortasında bal rengi kani Ve ayrılığın ta içinde biriken küllüğüdür özlemin. Eski, ep eski anlatılmamışlıktır defterlerin. Kuruyan su. Kuruyan uykusu. Ve kan yine de bal rengi derbederliğin. Murathan Mungan.
Asil Ben Sİze TeŞekkÜr Ederİm Bukadar Özel Şİİrlerİ Yazdiginiz İÇİn ...
08-17-2006, Saat: 01:35 PM <
ewt fırtınas gönüL...
payLaşımın için çok tşk ederim buse.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bilmeyeceksin sevdam | €BeRimSin | 1 | 295 |
04-12-2022, Saat: 11:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Eski Sevdam! | PaPaTYa_PReNSeS | 7 | 613 |
04-10-2022, Saat: 11:44 PM Son Yorum: wildfang |