kREDİDE=kefil Admin ojek tabii bende ödemicem nıhhahaha
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-23-2007, Saat: 11:34 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜSEL konuştn be abi saol kıs
03-23-2007, Saat: 11:35 PM <
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizlerde saolun daima mutlu kalın huzurlu kalın Saol kardeşim sende,
03-23-2007, Saat: 11:38 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kREDİDE=kefil Admin ojek tabii bende ödemicem nıhhahaha ahahaha, admin değilde morcivet olsun kıs tolga veremez kredi falan CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol kıssende saol abi bi +rep wersene CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaha, admin değilde morcivet olsun kıs tolga veremez kredi falancimrimi o efet doru krar Mesut abi veriri Yada senimi yapsam
03-23-2007, Saat: 11:43 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aşkım ama özellikle bennn daha çok seviomherşeyimmmmmmmmmmm döferim seniii canım bnm 2misde çok sefiok işte hıh bebeğimsinnn herşeyimsin seni çooooooooooooooooooookkkkk seviyorummmmmmmmmmmm
03-23-2007, Saat: 11:47 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende saol abi bi +rep wersene :yikildim: :yikildim: sen iste kıs
03-23-2007, Saat: 11:49 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cimrimi o efet doru krar Mesut abi veriri Yada senimi yapsam yok kıs cimriliğinden değil başka durumlar var sen mesutu yap napcan beni kefil yapıp |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi