PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben kaçtım Allah a emanet Olun yrn grşş By...
güle güle bajım sende allaha emanetsin, grş
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-23-2007, Saat: 11:50 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nese ben kaçtım Allah a emanet Olun yrn grşş By... güle güle bajım sende allaha emanetsin, grş
03-23-2007, Saat: 11:51 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herşeyimmmmmmmmmmm cnm aşkım benim, bitanecik eşim, evet ikimizde çok seviyoruz, buna senin yakınların şahit, ösellikle kırmısı başlıklı kız (tatlı_bela ) happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:offfffffff bea maşallahhhhhhh allah nazarlardan sakınsınnn süpersinizzzzzzz allah bir ömür boyu sizi ayırmasınnnnnn hep böle mutlu olunnnn :aynen tü tütütü maşallaa :hihi miley17:
03-24-2007, Saat: 11:10 AM <
çok yakışıyorsunuz birbirinize allah hçç bozmasın vee bizede böle bi ilişki nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
03-24-2007, Saat: 11:35 AM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz muTLu oLunda ßen düğününüze çelenk yaptırtıcam daha yaptır kıs
03-24-2007, Saat: 11:36 AM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEwin siz brbirinizi Aferimm..Hep diormm..İçimde kaldı yine dicemm...inş oda olcak kıs yaptırsen ama celenge para verme sen altın al onun yerine
03-24-2007, Saat: 11:37 AM <
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar allah sizi kem gözlerden sakınsın birbirinizi tamamlıyorsunuz herşeyinizle allah daim etsin mutlulugunuzu..... amin kardeşş tşklerrr... bu arada hoş gelmişsinn
03-24-2007, Saat: 11:39 AM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biraz bahçeden,biraz forumdan koparTıR kırmızı çelenkin içine koyarım sen gel o yeter kıs
03-24-2007, Saat: 11:40 AM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezgi ben çiçeğin yanında bi kaç kilo altında istiom aşkım abartma nan... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |