goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk sevgili kardeşim sitede baya popülersiniz kendinize birer muska takın emi bu arada ezgi kardeşimede tşk tanıştırdıgı içinnnn
aşkım haklı üserinde nzar boncuğu tası ben tasıom saten
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-24-2007, Saat: 11:41 AM <
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk sevgili kardeşim sitede baya popülersiniz kendinize birer muska takın emi bu arada ezgi kardeşimede tşk tanıştırdıgı içinnnn aşkım haklı üserinde nzar boncuğu tası ben tasıom saten
03-24-2007, Saat: 11:42 AM <
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizlerde saolun daima mutlu kalın huzurlu kalınaminnnnnnnnnnnnnn saolasın kardeş
03-24-2007, Saat: 11:43 AM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm aşkım benim, bitanecik eşim, evet ikimizde çok seviyoruz, buna senin yakınların şahit, ösellikle kırmısı başlıklı kız (tatlı_bela ) evet herşeyim öleeee şahitt ki gerek yok ki şahide felan bis kendimisi biliok
03-24-2007, Saat: 10:18 PM <
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen tü tütütü maşallaa :hihi miley17: SAOLASIN ARKADAŞIM
03-24-2007, Saat: 10:46 PM <
maShaLLah aLLah naZarlarDan esirgeSin size mutLuLukLar...
03-24-2007, Saat: 11:15 PM <
izmirlisamet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok yakışıyorsunuz birbirinize allah hçç bozmasın vee bizede böle bi ilişki nasip etsin aminn arkadaşımmm.... tşklerrr
03-25-2007, Saat: 12:13 AM <
HARİKASINIZ ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASINN
HEP SÜRÜSÜN DAİMA BİRLİKTE KALIN SİZLERİ SEVİYORUM CANLARIM... VE AYRICA SANA TEŞEKKÜREDERİM SÜLEYMAN KUZENİMİ BU KADAR MUTLU ETTİÄžİN İÇİN... HEP MUTLU OLMANIZ DİLEÄžİYLE
03-25-2007, Saat: 02:01 PM <
(¯`'•.«$£K뮧ꥻ.•'´¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maShaLLah aLLah naZarlarDan esirgeSin size mutLuLukLar...
AMİNNNN SAOLAISN ARKADAŞIM
03-25-2007, Saat: 06:03 PM <
ELA_GÖZLÜ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HARİKASINIZ ALLAHIM NAZARLARDAN SAKLASINN amin kusen.....
saolasın....bende aşkıma tşk ederim beni bu kadar mutlu ettiği için sende hep mutlu ol canım bnm
03-26-2007, Saat: 09:49 AM <
Ya Süleyman altınım yok benim
Ben fakir bir periyim... Ama güzel dileklerim var..miley17: Biraz geç gördüm ama olsun güç olmasın.. Rüyalarınız hayaleriniz gerçekleşmesi deileklerimle Sultan ve Süleyman.. Beni de düğüne davet edersiniz di mi... Dileklerim yanında da bir gül hediye sizlere. Aşkınız hep taze bir gül gibi yaşaması dileğimle.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,555 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |