EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefaile Ugrasiyomm Nasil Olsunnn Canim Sefa çok Yaramazda Eli Ayagi Durmaz Biktirdi Benii Yaaa Aaa Sefaaa Dur Bakiyim
hayirDir caNum
Garip Sohbetler
|
03-24-2007, Saat: 11:02 PM <
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefaile Ugrasiyomm Nasil Olsunnn Canim Sefa çok Yaramazda Eli Ayagi Durmaz Biktirdi Benii Yaaa Aaa Sefaaa Dur Bakiyim hayirDir caNum EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sefaile Ugrasiyomm Nasil Olsunnn Canim Sefa çok Yaramazda Eli Ayagi Durmaz Biktirdi Benii Yaaa Aaa Sefaaa Dur Bakiyimhehe sensinn yaramazz asıl sen durmuyosun bak hala konuşuyoo (¯`'•.«$£K뮧ꥻ.•'´¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waLLh naSil gitSun benDe caMLari siLdum bugüNsil sill ama dikkat ett sakın düşme temizlik imandan gelir EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç Rahat Durmuyo Deli Ediyo Benii Döfecem Ama Aciyommkim kimi deli ediyosaaa
Ben Mi Konusuyom Nerde Ne Zaman Kimle Konusuyom Ask Olsun Buldun Parmak Kadar Kizi Iftira Att Seni Gidi Senii
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kimi deli ediyosaaaDÖFERİM SENİ GETİRME BENİ ORAYA:yikildim:
03-24-2007, Saat: 11:05 PM <
yOkyOK ne düsMesi daa
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Mi Konusuyom Nerde Ne Zaman Kimle Konusuyom Ask Olsun Buldun Parmak Kadar Kizi Iftira Att Seni Gidi Seniiparmak kadarmışş küçülde cebime girr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|