ellerine sağlık
Aşığım Sana ..
|
Alıntı: hayat uzun bir yolculuktur aslında.Gittigin zamanları geri alamaz, bir sonraki filmin en güzel sahnelerini bir saniye öne alamazsın..Sadece sana sunulan hediyeyi zamanın altın tepsisinde nefes alarak yasarsın. Bu bazen hüzünlü bir öyküdür bazen ise mutluluk masaldır yasadıkların..tek degisen nefesinin kalbine bıraktıgı renktir .bu hayat yolculugunda binlerce kalp tanırsın kah hüzünlü kah karamsar bazıları ise gamsız kedersiz bazıları senin gibi meleksi kalbli insan suretindeki periler..) Hayatının her dakikasında dünyayın tüm mutlulukların en güzel renkleri elllerine cicek buketi olarak verilsin..Yarınlarındaki umutların ise nakıs nakıs kalbine armagan edilsin Sakın unutma: hayat seninle güzel ve kısa ama hayatın en güzel yanı kısa zamanda en güzel mutlulukları tadma sansın var.Bu sans senin elinde..Bu sans senin gözbebeklerin icindeki masumiyette...
BIR SEVGI KI;
KELIMELERE SIGDIRILAMAZ ANLAMSIZ KALIR SOZCUKLER TANIMLANAMAZ HASRETIN OYLE BIR ALEV KI SONDURULEMEZ NE SIIRLER, NE MEKTUPLAR, NE RESIMLER, BIR SEVGI KI KELIMELERLE ANLITILAMAZ!!!!
İster Kelimeyle Anlatılsın , İster Baska biseyle ..
Anlatmaya hiç gerek yok aslında canım .. Sevgi gösterir kendini , iletir sevildiğini sevilene her şekilde .. Seviyorum işte , o anladı bunu belkide ..
03-24-2007, Saat: 11:13 PM <
tşklerrr emrehannnn çok güseldiii
acaba kime merak ettim şindik Alıntı: acaba kime merak ettim şindik Teşekkür ederim yengem .. Yalnızlığa [/b]
Bugünde Yalnızlıkla Başbaşa kaldık , sarıldık birbirimize sıkıca ..
O bana baktı ben ona .. Ben ona bakınca siyahtan başka renk göremedim ama .. O bana bakınca Gözbebeklerimde Seni gördü Galiba .. Acıdı mı ne Halime .. Terketti gitti Beni .. Seni Bıraktı Siyahıma , Renklerini Siyaha Dağıtmak için .. Katıl Hadi , Renk Ver , İçinde sadece Siyah olan Gökkuşağıma .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ÖzLemim Sana SevdiÄžim... | €BeRimSin | 6 | 810 |
04-11-2022, Saat: 10:48 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Yüreğimi Birakiyorumm | ::CESMİNAZ:: | 18 | 1,329 |
04-09-2022, Saat: 01:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sana dair sevgilim.... | YARGIÇ | 17 | 2,078 |
04-08-2022, Saat: 02:13 PM Son Yorum: wildfang |