çok güzELdi herzamanki şiirlerin gibi
yüreğine sağlık
yüreğine sağlık
Gece...
|
03-13-2007, Saat: 10:21 AM <
çok güzELdi herzamanki şiirlerin gibi
yüreğine sağlık
Hasretin süzüldü yine gönlüme
Hüzün eklendi günüme Seni cok seviyorum, duygularimi anlatamiyorum Yaninda olamiyorum, hergün agliyorum Sucsuz yere hapise girmisim sanki Duygularim yüregimde sakli Sevincimi, hüznümü, utlulugumu kimseyle paylasamiyorum Ama seni yüregimde hissediyorum Karanlik cöktügünde ay misafir oluyor penceremde Seni ona anlatiyorum her gece Sanki beni anlarcasina gülümsüyor yüzüme Kendimi cagresiz hissettigimde Hep seni düsünüyorum mutlu oluyorum Birtek gercek var su yalan dünyada ben onu biliyorum Seni cok ama cok seviyorum
Devamı ..
Karanlıklarda boğuluyorum derdim ya sana .. Biliyormusun .. Karanlık İlk kez gülümsedi bana .. Orda saklanan meleği gönderdi kollarıma .. Seven duygularını hep gözyaşlarında saklar derler .. Bende hep orda saklarım , gözlerime hapsederdim yaşlarımı ve seni .. Senin içindi o damlalar , hep sanaydı o duygular .. gözbebeklerimde büyütmüştüm seni .. Ama anladım ki .. Belki benim gözümdeki damlalar bi değer etmezmiş ama .. Senin gözlerindeki yaşlar bir ömre bedelmiş .. Bir ömür vermeye değermiş .. GÜLÜM senin için ölmeye değermiş ... Emrehan .. seninle başlar
mavilerin yolculuğu martıların kanatlarına değen turna dalgaları... seninle devam eder iki can birlikteliği... seninle başlar kalplere inmenin sonsuz mutluluğu seninle başlar gözlerime değen yer gök buluşması... seninle devam eder iki sevginin şen yudumları... seninle başlar başlamakta olan yaşamın iki güvercini ellerinde aşk avuçlarında sevda...
Yağmur Tanesi Olup Akıp Gitmeyecek ..
bendeki Bu Deli Sevda ..
Sen sevdamsin, diyar diyar aradigim
KiriLip yoLLara döküLdügüm CicekLi bahceLerden sectigim Koparamadigim SEVDAMSIN...
Off offf söze bakk
Alıntı:CicekLi bahceLerden sectigim Ömrümce Yürüdüğüm , Ama bi Sona ulaşamadığım yolumsun .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Gece En H?z?nl? ?iirleri Yazabilirim | agirdelikanli | 4 | 422 |
04-01-2022, Saat: 09:20 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sensiz...Bu gece... | ÐŽeşaren | 9 | 452 |
03-31-2022, Saat: 09:09 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gece Vuran Dalgalar | YILMAZ BARITLI | 2 | 613 |
08-08-2011, Saat: 02:04 AM Son Yorum: KIRILMA NOKTASI |