estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak derdom benı düşünüyo sende nerde o anlayıs ...yasa derdom arkandayım konus ....tabi tabi konuşsun ...sorarrım ben sana
tyy tyy (sen anladın
bak şimdi benim gerçek tırnakları koyacam
bekle geliyo
ezomun tırnaklarına uyus oluyorum :D
|
estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak derdom benı düşünüyo sende nerde o anlayıs ...yasa derdom arkandayım konus ....tabi tabi konuşsun ...sorarrım ben sana tyy tyy (sen anladın bak şimdi benim gerçek tırnakları koyacam bekle geliyo
03-27-2007, Saat: 11:19 PM <
yaw sefa bacaklarını kırarım bılıyosun ssana yasak tırnak uzatmak ...anladın demi benı heeeeeeeee sana dıyom anladın mı
Bizim köyde tarlada toprak vardır emmim çapa yapılcakmış ezo seni bi zahmet tarlaya alalım
lütfen ezo apla şimdi eline tırnak makasını al ve güselce kısalt yawww
pitipitiitimm üzülmesinn
03-27-2007, Saat: 11:24 PM <
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
....anam cadı tırnagı halt etmıs senınkının yanında kıskandıgımı saıyosun yanılıyosun hıh bende uzatcam işte Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizim köyde tarlada toprak vardır emmim çapa yapılcakmış ezo seni bi zahmet tarlaya alalımsen adresi yolla ben uğrarım bir ara malum çapalanacak çok tarla var |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
uyuz oluyorum hala yaaa | bilgeis | 10 | 937 |
04-05-2022, Saat: 12:25 PM Son Yorum: wildfang |