Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Sevdiklerinle Bir Ömrü Paylasmayı Nasip Etsin..
Nazar değmesin..çokk ii dileklerde bulunmuşun saol arkadaşımm...sen de sewdiğinle ömür boyu mutlu olarsın inş
***EYVALLAH*** sewgilerimle tataaaaatammm:D:D
|
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harbiden eywallah hemşerim
saol ademm güsel yorumların için ama bilesin bizde seni merak ediok en yakın zamnda fotolarını bekliyoruz
blue_belial
03-28-2007, Saat: 09:03 PM <
çok rüküş
o elbise hiç uymamuş + burnu estetik saçlarda gerçek deil orjin olun biraz orjin 10 üstünden 4 bucuk d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güsel çıkmışın canım,allah sewdiklerinden ayırmasınsaol özgem yorumların için bilesinn senin de fotolarını bekliyoruzz blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok rüküş
aşk olsun farukk burada yazan herşey yalann neden bana iftira ediosun
03-28-2007, Saat: 09:06 PM <
çok hoş çıkmışsın ablammm süpersin allah sevdiklerinden bir ömür boyu ayırmasınn allah nazarlardan saklasın
blue_belial
03-28-2007, Saat: 09:07 PM <
gıder ayak takılıyom herkese valla ciddiye almayın benı
ben bende deilim meçüllerdeyim hadı ıı aksamlar herkese, rasgele iyisin iyisin evde kalmazsın sende blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gıder ayak takılıyom herkese valla ciddiye almayın benı sen dediysen kesin kalmam anlıom takıldığınıda zaten jiddiye almadım neseki...:yikildim:
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok hoş çıkmışsın ablammm süpersin allah sevdiklerinden bir ömür boyu ayırmasınn allah nazarlardan saklasın
saol jnm ayırmasın sewdiğmlee bir ömür boyu yanımda olacak inş
teşekkürler güzel yorumlar içinn... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kurty **** eyvallah | EYVALLAH | 23 | 1,429 |
04-10-2022, Saat: 09:47 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi