çok yakışmıştı süloya....yakışana yapajan
Yönetim ve Resimli Üyeler Okusun ...
|
Firari Fırtına
03-30-2007, Saat: 09:04 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Ben Kendimi Bir anda Suçlu Hissettim Fotoğrafımı Koydum Diye .. Teşekkürler güzel yürekli dost .. Elbette kaldırılsın ... Sevg ...
Firari Fırtına
03-30-2007, Saat: 09:06 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sadece yorumumu kattım...Asıl tşk Firari Fırtınaya Ne farkeder ki .. Önmeli olan konu içrği iyi anlaşılsın . Cümlemiz tşk. hakediyoruz ... Duygusuz işte bu yönüyle her forumdan farklıdır ... Sevg ...
Ya niye yönetici Gelmiyor buraya ...
E hadi gelin de cevap verin artık Acele Edin Manken Yapcaklar Bizi Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok doğru .. Teşekkürler Ezgi ..dürüstlük... onLarda yokki... Böylemi dicekler akşam kendini anahaberde çıplakça görürsün Senin yaptıın Forum içi..Birde bunun dışı war... Tşklerr Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne farkeder ki .. Önmeli olan konu içrği iyi anlaşılsın . Cümlemiz tşk. hakediyoruz ... Alıntı: Evet Tabiki Forum İçi .. Ama Şu da Var .. Forum İçinde olsada onun zoruna gidebilir Neyse Kaçtım Ben Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya niye yönetici Gelmiyor buraya ... Çağla Şikel olcazz Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Tabiki Forum İçi ..
Firari Fırtına
03-30-2007, Saat: 09:14 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya niye yönetici Gelmiyor buraya ... Yönetici ama bir şartla .. Akıllı olacak .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
mod lar admın ler bı okusun bakalım | theropoda | 1 | 797 |
02-23-2014, Saat: 01:56 PM Son Yorum: Xesar |
|
Flood yapan üyeler. | Hayat_Bu | 2 | 928 |
08-02-2009, Saat: 11:37 PM Son Yorum: Leader |
|
Yeni üyeler için | 'RapperLadys | 26 | 2,061 |
07-29-2008, Saat: 11:02 PM Son Yorum: MorciveT |