merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn adam? g?z?ndn tan?r?m laf?n? unuttun galiba.belki amca ?le bi tipdir
Amcada o tipi g?remiyom ben
M?sl?manl?k Bu Mudur?
|
Firari Fırtına
08-18-2006, Saat: 05:32 PM <
merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn adam? g?z?ndn tan?r?m laf?n? unuttun galiba.belki amca ?le bi tipdir Amcada o tipi g?remiyom ben
haha ne komiksiniz yaaa bırakın millet nasıl istiyosa öle olsun ugraşmayınn
Firari Fırtına
08-18-2006, Saat: 05:40 PM <
Eyy eyyy tamam uğraşsınlar peki ... valla sırf senin hatrın için haa yoksa valla uğraşamazlardı
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyy eyyy tamam u?ra?s?nlar peki ... valla s?rf senin hatr?n i?in haa yoksa valla u?ra?amazlard?yaaa ne dalga ge?iyon bak dalga denizde olur deme k?zar?m haaa abim benum buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haha ne komiksiniz yaaa b?rak?n millet nas?l istiyosa ?le olsun ugra?may?nn Diyosun... Peki bunu o kad?nlara soruyorlar m? sence? Onlar ?yle dola?mak istiyorlar m?? D?nyaya karanl?klar?n ard?ndan bakmak istiyorlar m?? Tabi isteyenlerde vard?r ama bunlar? onlara soruyorlar m??:confused: E?er M. KEMAL ATAT?RK de senin dedi?in gibi zaman?nda b?raksayd? ?imdi bizim sokaklar?m?zda b?yle olurdu... Sen b?yle dola?mak ister miydin o zaman?
Firari Fırtına
08-18-2006, Saat: 05:45 PM <
İstemezdim valla Tuti şort la geziyom ben antalya daaa
Firari Fırtına
08-18-2006, Saat: 05:46 PM <
Buse hani sanada yakışırdı haa bu nija giysiler zujahjahjah
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?stemezdim valla Tuti ?ort la geziyom ben antalya daaa Hehee yak???r abime... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|