kanka ne dio bu yaf.sen düştünmü bu kadar.böle bi cade ile mi evlenecen...
Garip Sohbetler
|
03-31-2007, Saat: 12:40 PM <
valla bende yetişemiyorum ezgi bu emrehan seni bile geçti hız konusunda
Alıntı: Satılık Turbom Var Fiyatta Anlaşırık
03-31-2007, Saat: 12:41 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuhh kanka hangi arada teklif ettin diyorum çok hızlısın diye ama yuhkıs msn de yalwardı ama ben dedim yaşım tutmuo sonra forumdakilere bahsetme dedi ama şimdi inkar edio:yikildim: :yikildim: Alıntı:suNa baH heLe iNSaLLah sen haSta olursUnda ben geLup sana baqArim soNra ayVayi yerSin waLLh :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: Yok Bedduamı Geri Aldım Gelme
he DolDuraLim meN doLduRuruM meraq etMe
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok be salllıyo kanka meydanı boş buldu hmmmmm valla ben onu bilmem sakinn anladın sen onu Alıntı:kıs msn de yalwardı ama ben dedim yaşım tutmuo sonra forumdakilere bahsetme dedi ama şimdi inkar edio:yikildim: :yikildim: Salla Sallaa Benim Msn sende yokki puhaha Çok Sallama Alttan At civcivler yetişemiyor
03-31-2007, Saat: 12:42 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs msn de yalwardı ama ben dedim yaşım tutmuo sonra forumdakilere bahsetme dedi ama şimdi inkar edio:yikildim: :yikildim: anaaaaaaaaaa kanka sende az degilmişsinn
03-31-2007, Saat: 12:42 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Bedduamı Geri Aldım Gelme hahaY kacio de geT geC kaLDin yOLLdaYim biLe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 218 Ziyaretçi