PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer yaşımdansa bu kemik atmaLar yer yoktur bana bu sitede hepinize hayırLı akşamLar..Allah'a emanet Olun...Herkesten özür Dilerimm..hadi by by bekleyen yok rahatca gidebilirsin
Yönetim ve Resimli Üyeler Okusun ...
|
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu saatten sonra kusura bakmayınız ama muhatabım değilsiniz . Ne olursanız olun bu beni ilgilendirmiyor .belli oluyor sanki ben ilgeleniomda
Firari Fırtına
03-31-2007, Saat: 11:25 PM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ole bi sacma konu oldugu icin kimse yorumda bile bulunmamis hala konuyu savundugunu soluyorsun duygusuzun kisisel resimleri nerdeyse 18 sayfa var ama hicbirinin basina birsey gelmemis veya basa 2 milyon uyesi olan sohbet sitesi var ama hic bir bole olay yasanmamis neden acaba sadece aklima su geleyi gene firtina bey hit olmak icin bahane ariyodu bende malzemesi oldum yine gundeme geldi bravo sana ) Her zaman malzemem olmaya devam et ... Oku burayı ... izi muhatap almıyorum .. Konuma yorum yapmazsanız sevinirim .. Yaparsanızda zaten malzemem olmaya devam edersiniz ... Anladınız inşallah ... Sevg ... Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi by by bekleyen yok rahatca gidebilirsinson sözüm sana bu; ..........
Firari Fırtına
03-31-2007, Saat: 11:29 PM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi by by bekleyen yok rahatca gidebilirsin Yazık yazık ... Gerçekden yazık ... Ezgi bu cümleye yorum yapma sen , bırak herkes okusunda anlasın neyşn ne olduğunu . Sende muhatap olma bu şahsiyetle ... Ezgi sadece susssss Sevg ... PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:son sözüm sana bu; kes insan gibi davranda bende sana ole davranam Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazık yazık ... Gerçekden yazık ... doru diyorsun bazi kisilerle muhattap olunmamali haklıyı haksız duruma dusuruyor
Firari Fırtına
03-31-2007, Saat: 11:32 PM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni anlamak zor ne yaptgin belirsiz beyfendi Zaten anlayabilseydiniz beni , çok şey öğrenmiş olurdunuz . Ne yazıkki bu fırsatı kaçırmışsınız ... Sevg ...
Firari Fırtına
03-31-2007, Saat: 11:34 PM <
Cesur_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kes insan gibi davranda bende sana ole davranam Ezgi insan gibi davrandı .. Tek suçu karşısında insan olmayışıydı ... Uzatma ve çık bu konudan cesur . Neyin peşindeysen açık açık söyle yada defol git ortalığı karıştırma .... Admin ... Lütfen Lütfen Lütfen Lütfen .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
mod lar admın ler bı okusun bakalım | theropoda | 1 | 797 |
02-23-2014, Saat: 01:56 PM Son Yorum: Xesar |
|
Flood yapan üyeler. | Hayat_Bu | 2 | 928 |
08-02-2009, Saat: 11:37 PM Son Yorum: Leader |
|
Yeni üyeler için | 'RapperLadys | 26 | 2,061 |
07-29-2008, Saat: 11:02 PM Son Yorum: MorciveT |