İyi gör iyiiii
bazı oNbes daKiKaLar..
|
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya canımsın benim biliyosun bunu ..ya canımcım ... biliyoz geleceğini .. ama gelme diye şeyettirdik işte... aman öyle birşey işte... salla gitsin yaw... sen şu ümiti döv o yeter bana bileğine kuvvet canımcım :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-01-2007, Saat: 07:23 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya canımcım ...tamam canım benim dövecem ben şimdi onu.... gel bakayım buraya ümit ağa.. ne yaptın sen benim canımcımaa :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy çok güzeldi resim çaldımsağolasın osman beğenmene sevindim :) :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-01-2007, Saat: 07:26 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam canım benim dövecem ben şimdi onu....CaNıncıN cok ucuq bea bişi YapMya geLmez hehe D
04-01-2007, Saat: 07:26 PM <
hulleci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy çok güzeldi resim çaldımParasıNı rca edim BeLese yokkk hehe
04-01-2007, Saat: 07:28 PM <
ßLacK_DragoN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CaNıncıN cok ucuq bea bişi YapMya geLmez hehe Dsensin bee uçuk ... noluyo öyle uçuk muçuk ...
04-01-2007, Saat: 07:29 PM <
ßLacK_DragoN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ParasıNı rca edim BeLese yokkk heheal al parasını kredi kartı falan kandırıyolar adamı bunlar... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi