happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu ba?l???ndan kar??ma bi canavar ??kcak sand?m abartm???n sen ho?sun allah sevdiklerine ba???las?n
saol yeliz. senide
Kend?ne bak?p kend?n? c?rk?n gorenler varsa. baks?nda hal?ne sukrets?n!
|
blue_belial
12-29-2006, Saat: 05:17 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu ba?l???ndan kar??ma bi canavar ??kcak sand?m abartm???n sen ho?sun allah sevdiklerine ba???las?n saol yeliz. senide
12-29-2006, Saat: 05:28 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes? olmayan bu k?barl?g?na ?nand?rab?l?rs?n?U KISIMDA ANLA?ALIM. BEN K?MSEN?N BEN?M HAKKIMDA NE D???ND???N? ?LE ?LG?LENM?YORUM. K?BARLI?I DA B?YLE SI? YERLERDE D???NM?YORUM. K?BARLIK KALIPLA?MI? ?EK?LLERE UYMAK DE??LD?R BEN DE. B?YLE B?R S?Z S?YLEYEB?LMEN ???N EL?NDE NE VAR S?YLE HERKES B?LS?N. ATIP TUTMALARLA U?RA?MIYORUM. OYSA SEN HERKES? OLAN K?BARLI?INA B?LE ?NANDIRAMAZSIN. NEDEN? BURADA blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:def olup g?dersen blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:su andan ?t?baren sen? oldugun g?b?BU ?FADELER? KULLANMAN ?NSANA VERD???N DE?ER VE K?BARLIK ANLAYI?IN HAKKINDA YETER?NCE ?L?? OLUR SANIRIM. BEN?M ???N KEND?N? YORUP YORUM YAPMA ARTIK. HALA DEVAM ED?YORSUN AMA BO?A YORULMA. BEN? NASIL KABUL ETT???NLE ?LG?LENM?YORUM. BEN NASIL OLDU?UMU B?L?YORUM. SAFSATALARA KARNIM TOK. SU?LARKEN ???N?ZDEK? K?NE ENGEL OLUP NEDEN D?YE SORAB?L?N CEVAP BULAMIYORSANIZ NEDENS?Z SU?LAMALARINA DEVAM ED?P T?M K?N?N?Z? G?STER?N. BEN S?Z? B?YLE DE KABUL EDER?M........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|