04-02-2007, Saat: 10:55 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
26
-
Konuları:
2
-
-
Rep Puanı:
hala uzatiyorsunuz konuyu milleti mesgul ediyorsunuz
Firari Fırtına
04-02-2007, Saat: 10:58 PM <
Millet önce yapılan hakaretleri görsün , sonrasında bu konuyu komple sileriz zaten . Ama kimin ne olduğunu öğrensin ... Sonrası kolay ...
Sevg ...
Firari Fırtına
04-02-2007, Saat: 11:58 PM <
Bana bir tek şeyin cevabını versenize ,
Kim burda kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor . Burası yeşilçammı ? Sık sık bu cümleyi kullanmanız sıkıcı olmaya başladı . Sadece bunu anlatın bana .
Sevg ...
04-03-2007, Saat: 12:00 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
FİRARİ FIRTINA'YA...
Benim ve ben gibi düşünenlerin yorumlarına gereksiz demişsiniz . Lütfen bu cümleyi düzeltiniz . Burda malesefki gereksiz olan tüm yorumlar bir kaç yöneticiye ait . git onlarla bu işi görüş .
ben kimsenin yorumuna gereksiz demedim...sadece yaılan bazı yorumların gereksiz olduğu yönünde konuştum yani bu konuyu bu kadar uzatmanın yada tartışmanın bir anlamı yok...ve seninde söylediğin laftan dolayı bir çelişki içerisinde olduğunu görüyorum...ben kimseye yorumları gereksiz demezken sadece birkaç yapılan yorumun gereksiz olduğunu söylerken sen çıkıp birkaç yöneticinin gereksiz konuştuğunu düşünüyorsun istersen sen önce bi düzelt bu yanlışını...
Kişisel fikiler ve düşünceler , kişinin kendi öz benliğinde yer alan değerleridir . Bu değerlere gereksiz diyen kişi ise zaten değerlerin ne anlama geldiğini bile bilmeyendir . Önce öğrenin , sonra yorum yapın ..
burda haklı olduğun konu kişinin düşüncesi özgürdür ve bu engellenemez doğrudur buna bişey dediğimiz yok zaten...sadece bir çözüm ararken bu kadar anlamsız tartışmanın olduğu görmek iii değil...ben hayatta ki bütün değerlerin farkındayın ve değerlerin ne anlama geldiğini eminim ki bazı kişilerden daha iii biliyorum...birde kimse kimseye '' önce öğren sonra yorum yap'' diyemez bu hakkı kimse kimseye vermiyor...
Size bir tavsiyem ;
Bırakın boş yazılarınızla bizleri suçlamayı , gidin kendi aranızda akıllı yönetici seçin , bakın cesur un yaptıkları ortada . Siz uyuyormusunuz allah aşkına . Bir tek cümlen bile yok bu cesur hakkında . Neden ? Çünkü o sizden biri aynı tas aynı hamam ...
hiçbir yöneticinin yazdığı kelimeler boş değildir anlayan zaten anlar ne anlatmak istediğimizi...cesurun yaptıkları burda belki değil ama yönetim arasında görüşülüyor ve gerek görülürse zaten gereken yapılır...kimseninde uyuduğu yok burda konuşmalarında biraz daha saygılı davranmanı istiyorum FİRARİ FIRTINA...
Konuyu devrişip başka yerlere getirmeyiniz , önce kendi aranızdaki gereksiz kişileri temizleyiniz , sonrasında ben burdayım , hodri meydan ..
Konu hiçbir zaman başka yerlere çekilmedi...kendi aramızda gereksiz kişi olduğunu sanmıyorum varsada gereken yapılır kimsenin şüphesi olamsın bu konuda...hodri meydan diyerek neyi ispatlamaya çalışıyosun anlamış değilim...demekki bişeyleri ispatlama çabasındasın bu kelimenden o görünüyor...
SAYGILARIMLA...
04-03-2007, Saat: 12:04 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,481
-
Konuları:
444
-
-
Rep Puanı:
Tamam Bırakalım Tartısmayı Bizim Bu Tartısmadan Diğer Üyeler Rahatsız Olmasın ..
Veya Bırakın Tartısalım Herkes Herkesi Tanısın ..
Hı hı Evet Haklısın Aziz ..
Biz üye Haksızız ..
Siz Yönetim Haklısınız ..
Niye Bosuna Tartısıyoruz ki Ya ...
Saygılar , Sevgiler , Hersey İçin Minnettarım Size ..
Firari Fırtına
04-03-2007, Saat: 12:20 AM <
Sevgili Aziz ,
Konu kapanmışdır . Cesur adına özürlerini kabul etmiyorum . Böyle bir mantık yok . Bu konuda kendini suçlu hissetme lütfen . Lakin o da bir anlık gaflete düşmüş olabilir , bizler büyüğüz anlarız halden . Sıkma canını ...
Bu başlığın açılma sebebleri arasında duygusuz üyeleri arasında tartışma olsun , diğer üyeleri bu şekilde rahatsız edelim değildi . Ama bir yönetici nin o anki ruh hali neticesinde bu oldu , herkes lütfen bu konuda anlayışlı olsun . Bu başlığın açılma sebebi bellidir ve anlayanlarda anlamışdır . Hatta yönetimde anladı .
Konuyu burda kapatıyorum ve ve bu şekilde duygusuza ve üyelerine zarar gelebilecek unsurların korunmasını diliyorum . Elbette yönetimde bu güç var . Yapılırsa sevinirim , yapılmassa üzülürüm o kadar , pekde üstelemem . Üstelemedimde zaten .
Biz neyi üsteledik ?? Cesurun o anki konuya girişi ve rencide edici hal ve hareketleri . Onun dışında bişey yok , olamazda zaten .
Hodri meydan dedim , Beni tanımış olsaydın bu cümlemin anlamını ve niyetini anlardın ama tanımıyorsun . Sağlık olsun . Sorun değil ...
Konu kapanmışdır ....
Sevg ...