blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeee nede olsa bana yazıldı:p:pdimi ama
€vet ama.. miley17:
2/de 1 (Blue için)
|
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeee nede olsa bana yazıldı:p:pdimi ama €vet ama.. miley17:
Buda bende sana (blue_beliall)inş beğenirsinn
YOK BUAMADIM ADINI KOYAMADIM Adını koyamadım daha. Bir kelimeyi yakıştırsam sana; Yinede yok omadı olmadı Eksik kaldı bişeyler diyorumm... Gökyüzüm diorum bazen sana Olmuyor! Çünkü toprak gibi de can verenimsin! Güneşim desem yine yetmiyor; Su gibi de kan werenimsin.. Neyi suçlayayım ben sewgili söyle kime kızayımm?? Yeri geldiğinde insanın ömrüne kıyan lanet sözcüklere mi? Yoksa her şeye yeten aklımın seni anlatmaya yetmemesine mi? Kime kızayımm?? İyisimi sen affet beni.. Bu gecemde ve her gecemde ışık ol bana Beni bırakma!! Hoş ben belayım başına BIRAK DESENDE BIRAKMAM SENİ!!!!! YA KÖTÜ OLMUSSA KUSURA BAKMAYIN..İNŞ BEENİRSİN CNM
blue_belial
04-04-2007, Saat: 08:08 PM <
ooyy oyy oyyy
saolasın canım ya cok guzeldı yuregıne, gonlune, ellerıne saglık ya. valla cok hosuma gitti. böle ezildim kaldım... Tekrar saolasın ya muhtesem.
Hakkaten Güzel ..
Faruğunkinden Güzel olmuş Yüreğine sağlık ..
blue_belial
04-04-2007, Saat: 08:11 PM <
Alıntı:Hakkaten Güzel .. haklısın kardesım blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ooyy oyy oyyyrica ederim yaa .begenmene cok cok cok sewindimm ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hakkaten Güzel ..zaten rakip olcam bundan sonaaasaol cnm benim beenmene sewindim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
(Senin için şiirlerim) | blue_belial | 18 | 836 |
04-14-2022, Saat: 12:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
Buda Duygusuz İçin :)))) | ZeNiTH | 6 | 686 |
04-12-2022, Saat: 05:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benden Size 14 Şubat İçin Bir Şiir | ZeNiTH | 4 | 628 |
04-12-2022, Saat: 12:00 AM Son Yorum: wildfang |