herkes bi dilek tutup yazs?n....
benim dile?im cumartesileri banada tatil olsun ve ??lene kadar bende uyuyabileyim........
benim dile?im cumartesileri banada tatil olsun ve ??lene kadar bende uyuyabileyim........
herkes bi dilek tutsun.....
|
herkes bi dilek tutup yazs?n....
bu sene sınawda istedgm böLüm ve istedgm ünv oLur in$aLLahhhhhhhhhh.....tabi hayırLysa..
08-26-2006, Saat: 01:02 PM <
aLLah?m noLur beNi seven bri ??ks?nnnnnnn
amiNNNNNNNNNNNNNN.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bY_mYtWeetY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLah?m noLur beNi seven bri ??ks?nnnnnnn HEHE KARDE??ME BAK YAFFF ?IKAR ?IKAR END??E ETME BU KADAR BAK BENDE D?L?OM ?N?ALLAH SEN? SEVEN B?R? ?IKSIN...
allahtan tek dileğim (aslında bir kaçtane varda) SAVAŞIN SONA ERMESİ ve MUTLU YAŞAMAK !
hıhh birde sevdiğim insanın yanımda olup seneye üniversite girmek ! p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allahtan tek dile?im (asl?nda bir ka?tane varda) SAVA?IN SONA ERMES? ve MUTLU YA?AMAK ! Tamamiyle ayn?lar?n? dilemek istiyorum bende.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,214 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bi Dilek Tutun... | blue_belial | 3 | 515 |
04-11-2022, Saat: 02:05 AM Son Yorum: wildfang |
|
Herkes Son Yazan Ki?i HaKK?nda D???nd??? 3 ?eyi Yazs?n | €BeRimSin | 49 | 2,926 |
04-03-2022, Saat: 07:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dilek pınarı | gülay | 28 | 1,311 |
06-27-2010, Saat: 10:52 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
.........::herkes en sevdiği ikiliyi yazsın...:::: | nazarboncuqu | 49 | 2,650 |
03-23-2009, Saat: 08:36 PM Son Yorum: deli-kı@z |