blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama o nun ıcın bısey ıfade etmıyomus artık.özel olduğu için sormak istemiyorum ..sen öyle diosan öyle olsun ..ama beğenmese sana karşılık vermezdi yukarda olduğu gibi ..hayırlısı ...
gercı yukardada dedıgım gıbı.
begenılmeyebılır... farketmez benım ıcın.
ben ıstedıgım ve oyle hıssettıgım ıcın yazdım...
Saolasın guzel yazın ve yorumun ıcın. yuregıne gozlerıne saglık.
Parantez (ölümüne sevdiğim kız için)
|
gerçekteennn bütünn paaylaşımlarr güseldiii yüreğinizee sağlıkkkk
04-06-2007, Saat: 10:23 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şuleye ithafen ... Beklemekmidir sevmekdeki mağrifet? eğer öyleyse pek bi mağrifetliyim sevdiğim hiç unutmam bir çarşambaydı gidişin istemiyorum bırak diyişin engelleyip silişin.... Yandım kavruldum bittim tükendim gözlerimin feri çekildi yürek kabzamdaki nakışlar sökülmek üzereydi direndim çok cedelleştim herşeye rağmen sevgimden ödünvermedim vazgeçmedim geçemedim.... beklerken başım dik değildi belkide ayaklarımda sağlam basmıyordu kendimden emindim herşeye rağmen bir bildiğim vardı ; ama dedim ya bekledim öyle usulca bir beklentim yoktu oysa... Nefestin sen yar, nefesimdin gittin nefessiz kaldım Gözlerimdin sen yar gittin kör oldum Ellerimdin sen yar gittin hissiz kaldım Tadım tuzum herşeyimdin dedim ya gittin umarsızca... Bu öldürmek değilde neydi sevgili? sen çekerken ipimi ben yeniden filiz verdim dallandım budaklandım sana daha bir bağlandım Mazi nefesim oldu bir yudum verdiğin gülüşün gözlerim oldu ''seni seviyorum'' diyişini getirdim aklıma hislerimi onunla doyurdum Vazgeçmelimiydim? çekip gitmelimiydim hiç birşeyle mücadele etmeden bu fırtınaya boyun eğmelimiydim? gitmelimiydim ölmelimiydim içimdeki senle? söyle sevgili söyle ölmekmiydi sevmekdeki mağrifet? sevmek için yaşamak gerek.. o zaman niçin ölümüne sevmek? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
(Senin için şiirlerim) | blue_belial | 18 | 836 |
04-14-2022, Saat: 12:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sevdigim Zalim | Sevda RenGi | 4 | 642 |
04-12-2022, Saat: 03:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Buda Duygusuz İçin :)))) | ZeNiTH | 6 | 686 |
04-12-2022, Saat: 05:32 AM Son Yorum: wildfang |