gözlerin gözlerimin gözledeği gözleri gözlesydi gözlerin gözlerime aşık olurdu...
°¤(MiNik_P€Ri!i)¤°""D€Nn
|
04-07-2007, Saat: 09:34 AM <
Birgün cehennnemde karşılaşabiliriz;sen kalp hırsızı olduğun için;bense allahı bırakıp sana taptığım için
Sonunu düşünen hiçbir zaman kahraman olamaz!!!
akmayı unutan bir damlaydın da geç düştün gözlerime tohum muydun seyyah mıydın da gec farkedildin..hoş geldin ruhumun yarısı daha önce nerelerdeydin?
04-07-2007, Saat: 09:35 AM <
denizim ol,yusufum ol,yoldaşım ol...
ne güzel şeydir insanın insana yanması.. unutma sevdiğim güzel günler zorlu duraklardan geçer..
Zirveye Çıkarken Gördüklerini Unutma ,İnerken Onlara Rastlayacaksın.
Bir Bakış Bir Bakışa Neler Anlatır,Bir Bakış Bir Aşığı Saatlerce Ağlatır.
Bu yäzı kïmsëyëdïЯ... zähïЯïdÃ¯Я vë häyäl üЯüñüdüЯ... GëЯçëklïktëñ ötëdÃ¯Я vë kïmsëyë yäzılmämıştıЯ. Äñläyäñ äñlämäz. İdЯäk yolläЯıñı tähЯïş ëdëbïlïЯ, ämä sëfïllëЯï käñıЯtmäz. SüЯëklï bäkıldığıñdä göЯmë bozukluğu yäЯätäbïlïЯ, ämä bäkäñ köЯlëЯï şÃ¤şıЯtmäz. Fäïlï mëçhuldëñ älıñtıdıЯ. TëktïЯ; ïntëЯñët oñuñ kulu vë ëlçïsïdïЯ.
Sesini yükseltme, sözünü yükselt. Yağmurlardır zambakları büyüten, gökgürültüleri değil.
Hakikati bulmak akıl işidir; akıllıların değil. Sürat bacaklarda olsaydı, en hızlı koşanlar kırkayaklar olurdu. Önlenmeyen kötülükler önlenemez olur. Ejderhalarda bir zamanlar yavruydular
[i]Sokaklar dolusu şekerli kar kokusu..
Yağmur dönerken kara,şarkılar var falımda Hepsi; SANA...[/i]
04-07-2007, Saat: 09:36 AM <
Bugün sardunyalarım da açmadı.Belki de küskün renklere.Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım.Sensiz soluyorum anlayacağın.Mavi mavi ölüyorum.Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun?Bir tek şeyi unutma!Seni sevdim ben.Yanarak, yıkılarak.Aklıma her geldiğinde ağlayarak...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi