04-05-2007, Saat: 07:22 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,343
-
Konuları:
123
-
-
Rep Puanı:
O konuda Morcivert adlı yetkilimiz kişinin yetkisini almıştır... Bu konuda ilk o adım attığı için şimdiki sözde ona düşer....
Firari Fırtına
04-05-2007, Saat: 07:29 PM <
Tamam morcivet i beklerim ben cevap için ...
Sevg ...
04-05-2007, Saat: 08:06 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,319
-
Konuları:
186
-
-
Rep Puanı:
Fırtınam, sen haklısın gereken ceza verilecektir. Bu forumun kurallarının başında üyelerin gururları ve saygı degerleri göz önünde bulundurulur. Moderatörlüğünü aldım, moderatörlerin üyelere hakaret etme gibi bir durumu söz konusu olmadığı için Moderatörlüğünün yanında gereken banlama cezasıda verilecektir.
Bunu Yöneticilerimizin yapcağına eminim.
04-05-2007, Saat: 08:30 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,319
-
Konuları:
186
-
-
Rep Puanı:
Gerekeni Tolga yapar sen merak etme... Sen madem suçlama yapmıyorsun bir duygusuz gibi davranıyorsun, eminim senin düşüncelerini Tolga anlayacaktır.
Artık Tolga ile konuşursun Fırtınam. Ben birşey yapamıyorum.
04-07-2007, Saat: 01:42 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,347
-
Konuları:
210
-
-
Rep Puanı:
Ben son kez bir öneride bulunmak istiyorum...
Biz kişisel resimler bölümünün kaldırılmasını yada kötü amaç ile kullanılmamasını stiyoruzz...
Gördüğüm kadarıyla resimli siteLerinin bir çoğunda (yada birkaçında) resimin kişi bilgisayarını (pcsine) kaydedilmemesini engelliyor...Yani örneğin bir ağaç resmini Farklı Kaydet adlı butona bastığımızda sitenin adı örneğin Tüm Hakları Duygusuz.com'a ayittir! yazısı çıkıp kaydedilemiyor.Eğer elinizdeyse, yapabiliryorsanız bunu yapmanızı rica ediyorum...
Bizler için daha yararlı ve faydalı olur...
SevgiLerLe...