dogru ya sohbet etmeyelimmi yoksaaaaaaaaaaaa
Garip Sohbetler
|
yavvvvvvv ne oluyor burdaaaaaaaa tartışmayın arkadaşlar yaa lütfenn bir birinizin kalbini kırmayın h.b fatihh saol bende iyiyim şükürr
Alıntı:ayy bende geri geldimbiliorum bikdinizz ama yoo yanıldın gözümüz yollarda kalmıstı nese hadi hosgeldin Evet arkadaslar 1. geleneksel Duygusuz Factor Yarısmasına Hosgeldiniz ..
Yarısmacılarımızın Düşüncelerini alalım ... Sefa : Bu etaplar çok zor , ve iğrenç öğğ imdatım geldi .. Mert :Burayı gördüm ya artık espri bile yapamam .. Hap varmı happppp midem bulanıyo ... Carismaboy : Abi bu ne ya .. Yapamadım Rezil olduk sultana .. Kamera beni çekme sultan görmesin ... Ben forumu özledim ühüüühüüh Pessimist :Bu ne böyle abi , gözlerim döndü resmen .. Bülent ersoy dan beter döndü bu gözler .. Katılmaz olaydım bu yarışmaya ... Emrehan : Ben dedim sana arama yapmadan , Yarışma açma diye Admin : Lütfen Geyik Yapmayalım , ve yarışmamızı kötülemeyelim ... Hazırsanız Başlıyoruz .. Emrehan :Evet Yarışmaya başlıyoruz .. Sıkı durun Carismaboy seni buraya alalım ... Şimdi Bu Tarantulayı en fazla ağzında tutan ilk etabın galibi Olacak .. Co - admin olarak önden sen Başlıcan Carismaboy.... CarismaBoy : Yapma abi gözünü seveyim .. Emrehan : Sus , Bana eksi rep verirken iyidi dimi Ve istemeyerek de olsa süleyman kabul eder .. Yüzünü Buruşturarak Ağzına alır tarantulayı .. Emrehan : Evet sefa Sıra sende .. Sefa : Anneeeeeeeeeeeeeeeeee ... Emrehan : Götürün bunu altına işedi Fatih seni alalım .. Pessimist : Bak Tarantula akıllı ol Döverim seni , fazla dolasma ağzımda Fatihde istemeye istemeye tarantulayı ağzına alır ... Emrehan : Evet mert seni alalım ... Mert : Vayy Tarantula naber adamım , sen ne şirin şeysin öyle .. Yerim seni ... Emrehan : Tarantula Gaza geldi , krize girdi Emrehan:Evet Sonuçları açıklıyorum .. Ve ve veeeeeeeeee ... Tarantulaya en fazla dayanabilen üyemizz , CARİSMABOY ve PESSİMİST... Carismaboy :Ya aslında bana kalsa daha fazla tutarım ağzımda ama , bacağını koparmışım o yüzden yani .. Emrehan : Sus artislik yapma Evet Fatih senin düşüncelerin .. Pessimist:Ya bırakın tarantulayı Falan ... Ben size espri Yapayım...Ne demişler tarantulayı kaç dk . Ağzında tuttuğunu söyle ben sana kim oldugunu söyleyeyim Hehehe Emrehan : Hım evet Mert sıra sende ... Mert :Ya simdi söle .. Baktım Tarantula dik dik bakıyo .. Bi kadir inanır bakışı yaptım .. E tabi çaktırmadan gıdıkladım .. Suç onda yani Artislik Yapmasaydı .. Carismaboy : Hile Yaptığın için ve tarantulaya hakaret ettiğin için Banlardım seni ama neyse ... Emrehan : Sus , burda yetkiler bana ait Evet ikinci Etap ... Emrehan : Şimdi gördüğünüz keçinin sütünü emip bardakta içeceksiniz Pessimist:Yok abi bu bölüm çok zor .. Geçemem ben bunu atarım kendimi daha iyi be Emrehan: O zaman kaybedersin fatih .. İyi düşün.. Ucunda büyük para var .. Nusret : İddia dan Fazla para mı ? Emrehan : Seyirci Sen Karışma Sen maç izle pis gs li Aslanlar-Kanaryalar Yarısmasında Görcem ben seni.. CarismaBoy :Tamam ben içerim keçiden sütü..Sitedeki Fakir çocukları doyuracağım ...Onlara yardım edeceğim .. Eğer para kalırsa rep bağışı yapacağım .. Herşey Duygusuz İçin .. Savulun Uleyn Keçiler ... Emrehan:Helal olsun .. Co-admin dediğin böyle olmalı ... carismaboy : Teveccünüz Emrehan Abi .. Misafir üye :Ama niye benim önceden haberim olmadı , siz niye beyle yapiysiniz , bende üye olcem sıradaki yarısmaya katılmak istirem .. Emrehan : Size Rezervasyon yaptım , Diğer yarısmadaki İneğimizin Sütünü emme hakkı sizindir Evet bi canlı Telefon bağlantısı ... Emrehan : Buyrun Duygusuz Factora Hosgeldiniz .. Asi_Meleg : Başlarım Factoruna da Mactorunada Uleynnn .. Gelirsem Oraya Sizi Dağıtırım Allahıma ... CarismaBoy : Bu Aşkımın Sesi .. Asi_Meleq : Tabi Nan benim .. Uzak dur O keçilerden .. Sakın emeyim deme .. Seni gebertirim nan .. Üstüme keçi koklama Carismaboy : Ama Askım Hersey Forum İçin .. Asi_Meleq : Başlarım forumunada , Keçinede , Geliyom nan oraya .. Emrehan : Kaçın Ahali Eli Maşalı Geliyo CarismaBoy : Tühh be .. Yarışma benim neyime ... Ben gideyim Su forumu Düzenliyim Sultan gelmeden Emrehan : Sülo Konuşma Kaçç Ve herkes Koşarak dağılır ... Pek güzel olmadı ama ... Yanlıs bisey yaptıysam Özür dilerim ... Sevgiler .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 80 Ziyaretçi