özellikle admini ilgilendiren bir istek.sitede web master larla ilgili bi bölüm acılmasını istiyorum
Webmaster Bölümü
|
İsteğinizi Dikkate Aldım ..
Düşünülecektir Yönetim olarak gerekeni yapacağız :yikildim: ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İsteğinizi Dikkate Aldım .. YaLancı..Efemm inanmayın buna..Ben Junior Admin oLarak :KD isteğinizi 2020ye erteledimm... 2020de görüşürük :yikildim:
Düşünülebilir, fakat programların hepsi paralı ve illegal kullanıldığından karamsarlık çekiyoruz. Şu an internette bu bilgilere ulaşmak zaten çok basit, biz daha ilginç ve güzel şeyler bekliyoruz.
İlgin için teşekkürederim. ( Görüşmeye Alındı )
İstekler bölümüne açmış olduğunuz ''Webmaster Bölümü'' hakkında yönetim olarak karara vardık. Bunun olumsuz olduğunu belirtmek istiyorum.
Olumsuz olmasının sebepleri arasında size bir kaç sıralama yapabilirim : 1. Duygusuz.Com'un içeriği ile ilgili değil. (Arkadaşlık, dostluk) 2. Webmasterlar ile ilgili bütün bilgi neredeyse bütün sitelerde var. 3. İllegal program kullanılmasına sitemiz öncülük edemez. 4. Daha olağan dışı ve içinde sevgi barındıran fikirler bizim için uygundur. İlginiz için Teşekkürler. MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstekler bölümüne açmış olduğunuz ''Webmaster Bölümü'' hakkında yönetim olarak karara vardık. Bunun olumsuz olduğunu belirtmek istiyorum. ama unutmayın her zaman en ilginç bilgiler bulan sıyrılır.saygılarımla.karar sizindi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kutlama Bölümü... | €BeRimSin | 13 | 1,513 |
04-14-2022, Saat: 04:04 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sinema bölümü hk. | CReATuRE | 5 | 773 |
04-11-2022, Saat: 02:56 AM Son Yorum: wildfang |
|
Web Master Bölümü | Byyns | 0 | 502 |
05-24-2008, Saat: 05:55 PM Son Yorum: Byyns |