Yüreğimin Ihanetiydin
|
04-08-2007, Saat: 05:05 PM <
Balonlarım olmalı benimde renklerle bürülü olan,
Bende çocuksu ve mavimsi bakmalıyım hayata, Sahiller beni içine almak için çağırmamalı, Elime aldığım balonlarımla ve mavimsi hayallerimle… Sahili izlemeliyim, sadece izlemeli, Sahille bütünleşip yok olmamalıyım yani… İskelede bir başıma oturmuş olmalıyım. Elimde ki balonların ipini sıkı tutarak uçurmalıyım, Masmavi denize ve mavimsi hayallerimle… Boynumu eğmeliyim sonra, sahipsiz ve tek kalmışcasına, Pişmanlıklarım da olmalı, hayal kırıklıklarım da Düşüncelerimin en derininde… Umutlarım da olmalı, hayallerim de Sonra dostlarımı ve beni seven insanları da almalıyım düşüncelerime,… Dostlarımı ayırmalıyım bir bir kim yanımda olduysa, Ardından her bir dostum için çakıl taşı fırlatmalıyım denize, Sevdiğim insanı da koymalıyım aynı kefeye, Ve bana hayranlık duyanları da… Onları da dostlarım gibi çakıl taşlarıyla fırlatmalıyım. Birden canımın acıdığını ve yüreğimin sızladığını hissetmeliyim Gözlerimden anlam veremediğim bir şekilde halde yaş gelmeli Anlamaya çalışmak için silkinmeliyim kendimce Ve her bir dostum ve sevenlerim için Ayırdığım çakıl taşlarına bakmalıyım ürkerek ve titreyerek Bakmamalıydım diyerek de kendime hayıflanmalıyım Gözlerime inanmamalıyım, yüzüme su çarpıp tekrar bakmalıyım Ama avuçlarımın arasında, sadece bir taşın kaldığını görmeliyim Gördüğüm de sevinmeliyim ve kim acaba diye merak etmeliyim İşaretli olan kısma baktığım da, Yüzümdeki tebessümün yerini burukluk almalı, Gözlerim nemlenmeli ve ben o zaman anlamalıyım, Neden canımın acıdığını ve yüreğimin sızladığını, Avucumun içinde ki kalan son çakıl taşın kime ait olduğunu… Avucumun içinde ki çakıl taşı, ne bir dostuma, nede bir sevgiliye ait, O işaretlenmiş olan çakıl taşı bana ait olmalı… Ama bu nasıl olurdu, benim nice dostlarım vardı, Bana sırt çevirmeyen ve hep yanım da olan… Beni ne sevenler vardı, aşklarını ölümsüz kılan… Peki hani neredelerdi, ben mi istedim denizin dibine vurmalarını Ben mi istedim hayatımdan bir film şeridi geçip, kaybolmalarını Avucumun içinde son kalan çakıl taşı Bana hayatı belki de bu yönünden göstermeliydi Hayatta herkes kendi için değerliydi Hatta ölümümüze kadar hep yanımızda olan kendimizin ta kendisiydi yüreğine sağlık canım. çok güzel bir paylaşımdı. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Balonlarım olmalı benimde renklerle bürülü olan, Geceler Uzun! Kalbimde sızın… Bir aşktı bu sessiz ve sakin öyle derinden gelen bişey Duyguların hakim olduğu Ruhun yönettiği öyle sarmıştıki bedenimi herşey anlamını değiştirmişti artık bambaşka bir insan olu vermiştim değişimin ta kendisiydi aşk sevmek ve özlemek ama geceler sensiz çekilmeyecek kadar uzundu hasretini sarıp ne sigaralar yaktım ne defterler parçaladım sırf bi harfi beğenmeyipte hiç bir şey yetmedi ne bir kalem ne de bir kağıt kelimeler bile yetmedi sana olan sevgimi anlatmaya sözler seninle başka değerler kazandı sevmek belkide bana bu kadar yakışmadı yada seni sevmek hiç bu kadar güzel olamazdı beklemek öylece 4 duvar arasında adnı sayıklamak gecelerce özlemek ve beklemek bir gün sever diyeve rüyalar hiç acıtmazdı belkibu kadar uyanmak sensiz bir günün sabahında ağlamak yeniden kadere seni benden ayıran yollarda koşmak yetişemedikce tekrar denemek sevgide bu olsa gerek sen benim dünyama güneşler mutluluklar saçıyorken ben senin dünyana eğer mutsuzluk keder hüzünler saçıyorsam istemiyorum bu aşkta biri üzülmeliyse o ben olmalıyım sen değil çünkü sen herşeyden daha değerli önemlisin ve benim “bi’tanem” tek sevdiğimsin BEÄžENMENE SEVİNDİM AYRICA EŞLİÄžİN İÇİN TŞK..EDERİM ÇOK GÜZELDİ ... SAÄžOL CANIM BENİM
04-08-2007, Saat: 11:36 PM <
roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğinize sağlıkkkvalla benim ilhamım belli ezoma eşlik benim için çok güzel... beğenmene sevindim kardeş... sağolasın.. roket55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğinize sağlıkkkoy oy ..canımcım beğenmen ne güzel ya... sağolasın iyiki varsın birtanem .. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla benim ilhamım belli ezoma eşlik benim için çok güzel...bak sen ...demek öyle canımcım.. benden eşliğinden memnun olduğuma göre ilham farklı olsada alınan tat aynı demekki... sağolasın
04-08-2007, Saat: 11:42 PM <
çok güzel olmui emeğine sağlık şiirlerde çok hoş tşekkürler her ikinizede
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*Yüreğimin İhanetiydin* | *TATLI BELA* | 5 | 605 |
04-12-2022, Saat: 04:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yüreğimin Seninle Olduğu Yerdeyim | >As!_M€L€q< | 3 | 739 |
11-16-2008, Saat: 11:07 AM Son Yorum: Dostcu |