Biz gerci birbirmizi taniyoruz

dimi!?!?!
 dimi!?!?!

Abi iLiski nasiL gidiyor insaLLah hersey yoLundadir 

dimi!?!?!
 dimi!?!?!Abi iLiski nasiL gidiyor insaLLah hersey yoLundadir

| 
					Garip Sohbetler
				 | 
| 
			Biz gerci birbirmizi taniyoruz    dimi!?!?! Abi iLiski nasiL gidiyor insaLLah hersey yoLundadir   

04-09-2007, Saat: 03:11 AM <

ne iliskisi yaw benimde bildigim bi konu olsunn oldumu simdi

04-09-2007, Saat: 03:15 AM <

iyi gidiyor kardeşim Aşkımla konutum yaklaşık bir buçuk saat önce Allah'a şükür herşey yolund asenin ki nasıl gidiyor bakalım... nehir benim sevdiğim biri vardı ona açılacaktım benden büyüktü 3 yaş kadar foruma sormustumda acaba ne diyebilir diye şi,mdi çıkıyoruz ve ciddi düşünüyoruz nasipse yazın ailemle tanıştıracağım.. kısaca olay bu 

04-09-2007, Saat: 03:16 AM <

bağırma yav buradayız kulaklarım sağır olacak ondan sonra aşkımın sesini duyamayacağım 
			Bak buna cok sevindim...HayirLisi oLsun  ALLAH tamamina erdirsin insaLLah 

04-09-2007, Saat: 03:20 AM <

hmmmm tamam anladimm insallah evlenirsinizz, dügün görürüz yaw birazz

04-09-2007, Saat: 03:21 AM <

Amin kardeşim bi evdekilere böle birini olduğunu söyleyeyim sonra tanıştırcam tek sorun var yaş inşallah sorun etmezler onuda dua edinde etmesinler 

04-09-2007, Saat: 03:24 AM <
		 Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmmm tamam anladimm insallah evlenirsinizz, dügün görürüz yaw birazz düğün göremezsin Yeliz nedeni şu biz düğün istemiyoruz nikah istiyoruz ikimizde düğün bu yüzden olmaz ve göremezsiniz ama eğer o zamana gelirsek ve buralarda olursam herkesi davet edeceğim istanbula gelebilen gelsin diye:     :yikildim:he boş sakına gelmeyin:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |