Yüreğine sağlık Ezo güzel bir paylaşım daha
Unutmadık
|
04-09-2007, Saat: 10:23 PM <
[quote=ozgur_yasarim]Yüreğine sağlık Ezo güzel bir paylaşım daha [/quote
öyledir benim ezom ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreğine sağlık Ezo güzel bir paylaşım dahasağolasın resul.. beğenmene sevindim kardeşim .. yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=ozgur_yasarim]Yüreğine sağlık Ezo güzel bir paylaşım daha [/quotemüdahale etme yawrucum :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-09-2007, Saat: 10:30 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=yaşamsensin]yacanımcım yine yaptım ben ya... bak ben 27 yaşında biriyim çocuk azarlar gibi ... döverim valla. görürsün gününü:yikildim: :yikildim: :yikildim:
04-09-2007, Saat: 10:35 PM <
yav kavga etöeyin bakalım size yakılşıyormu bak ben ikinizide alcağım şimdi elime:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ezo benim msn sen eklisin ama beni kabul etmedinmi yosa sildinmi göremiyom seni???? ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yav kavga etöeyin bakalım size yakılşıyormu bak ben ikinizide alcağım şimdi elime:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:ya yok canım ya benim msn yi çaldılar.. alan k işi benle kafa buluyo oyüzden üzerinde durmuyom... yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=ezoo20]baksen demek dövecen .. kimi dövüyon sen be... ben seni döverim yaş baş dinlemem bilesin
04-09-2007, Saat: 10:41 PM <
hmm anladım ezo bende bir ara yapıyodum canım sıkılınca canımı sıkanların msnleri indiriyodum ama bıraktım yav uğraşmıyorum bile
04-09-2007, Saat: 10:45 PM <
ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=yaşamsensin]sen yaparsın bilmemmi.. gecen attığınız tokat hala izleriyle beraber durmakta.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi