Tabi ki RAP şarkılarını hiç bişeye deişmem ama ne de olsa her insanın içinde duygusallık vardır bende en çok BEBEÄžİM dizisinin şarkısında duygulanıorum ÇÜNKÜ aklıma eskiden çok şey gelio , o şarkıyı da LEMAN SAM sölüo şarkının adı da GÜL GÜZELİ ama BEBEÄžİM die de geçiyo beni adeta o şarkı çk deiştirio Herkese de dinlemelerini tavsiye ederim ama HERKES BEÄžENCEK diee bişi demiorum ...
Garip Sohbetler
|
04-10-2007, Saat: 09:22 PM <
HERKESE SELAMMM bende baya zamandır girmiyordum bende geldimmmm nisee nasılsınız bakemm:p
YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HosgeLmissin Sefam...h.buldummm
04-10-2007, Saat: 09:32 PM <
he ya bende okudum çok üzüldümm gitmese keşke ya
hoşgeldiniz hepiniz
04-10-2007, Saat: 09:33 PM <
RAP & HİPHOP & BREAK DANS benim için olmazsa olmazlardandır da laf mı yaff tek kelime RAP_styLe ( RAP_kOLİK WesTcOaSt PeAcE ):yikildim: Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam bende geldimmm nabersiniz...hoş geldinnnn iyidirr sen nasılsın ^^DARkNeSS_QUeeN_styLe^^ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HERKESE SELAMMM bende baya zamandır girmiyordum bende geldimmmm nisee nasılsınız bakemm:ph.g. aslııı uzun bi aradan sonraa nasılsın bakim happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya bende okudum çok üzüldümm gitmese keşke yaevet yeliz bizdee öle oldukk
04-10-2007, Saat: 09:38 PM <
of of eee daha daha nolcak bu duygusuzun haliiii gelenler gidiyo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 157 Ziyaretçi