bravo size yani bana güvenmionuz öylemii...
Garip Sohbetler
|
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee bi davet yok yani dimii... [SIZE="3"][COLOR="Purple"]olmaz olurmu herzaman... bak silivriyi geçince çeltik köyü var kime sorsan gösterirler hee bide ... emlak dersende özgenin iş yerini gösterirler[/COLOR][/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:31 PM <
kiz cagla sen varya sen hosgeldin dedim sana bisey demedinn, küsmüsün kiz sen yoksa bana...
04-11-2007, Saat: 05:31 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız manyaközel sırmı weriom sewgilin olduğunu biliobilmeenmi war
ya yok ablacim küsermiyim ben sana hicc msnde birini kizdirdim biricik abimi..nese ii oldugunuza sevindim
04-11-2007, Saat: 05:33 PM <
adem valla dalildim sana, ne yani bu demek oluyoki bana güvenmiosun o yüzden özgeye öle diosunn...
04-11-2007, Saat: 05:33 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz olurmukaybolcak kıs gel canım ama bi tane emlak yokki emlağın sokağından dewam edincede sağ tarafın da ademlerin ewi war kime sorsan gösterir d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özel sırmı weriom [SIZE="3"][COLOR="Purple"]kim biliyo kızzz senden başka sayende öğrendiler[/COLOR][/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:35 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem valla dalildim sana, ne yani bu demek oluyoki bana güvenmiosun o yüzden özgeye öle diosunn...özel sır derken anladım ben onu inan senle bi ilgisi yoq.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 112 Ziyaretçi