alicagin olsun adem senin tamam kiz söyleme bana bisye daha...bana güvenmio o anladim ben...
Garip Sohbetler
|
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adem valla dalildim sana, ne yani bu demek oluyoki bana güvenmiosun o yüzden özgeye öle diosunn... [SIZE="3"]haşaaaa özge kendi kaşınıyor yafff[/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:36 PM <
MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyi ögrendi kimneyi olcaq ademle fatoşun çıktığını Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alicagin olsun adem senin tamam kiz söyleme bana bisye daha...bana güvenmio o anladim ben... [SIZE="3"][COLOR="Purple"]hayır yafff yanlış anladın söylesin şakasına diyorum ben[/COLOR][/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:38 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alicagin olsun adem senin tamam kiz söyleme bana bisye daha...bana güvenmio o anladim ben...walla baq seninle bi ilgisi yoq sadece bişey war onu söleme dedi başkaları görmesin die ama adem korkma sölemem.. MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haha fatos kim onuda söle tam ögrenelim [SIZE="3"]artık özeli kalmadı tabii fatoş yengeniz öğrendiniz mi anlamayan var mı[/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:39 PM <
MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haha fatos kim onuda söle tam ögrenelimforumdan deil bende tanımıom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 101 Ziyaretçi