ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kevser çoook güzel demekkten başka bişey yazmamam tek kelime ile MÜKEMMEL Sultan senin emeğine Kevser seninde sesine sağlık
beğenmene sevindim...
teşekkür ederim....
Garip Sohbetler
|
04-13-2007, Saat: 12:46 PM <
ozgur_yasarim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kevser çoook güzel demekkten başka bişey yazmamam tek kelime ile MÜKEMMEL Sultan senin emeğine Kevser seninde sesine sağlık beğenmene sevindim... teşekkür ederim....
04-13-2007, Saat: 12:59 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ses şahane ..başarı kapılarının hep açık kalması dileklerimle beğenmene sevindim... teşekkür ederim....
04-13-2007, Saat: 01:06 PM <
ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman allahımmm kevserinde sesi en kadar güzelmiş yavvvvvvvvvv zaten kimin kuseni olduğu belli oluyo sultan demii kız kevserrr neyse şaka muka bir yanada gerçekten bebnimd ehoşuma gitti yüreğine sağlık kevserbeğenmiş olman sevindim yusuf... teşekkür ederim...:
04-13-2007, Saat: 01:07 PM <
yaşamsensin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sesin çok güzelmiş ya ....ezomu dinle birde oda böyle arada konser veriyo bizlere beğenmene sevidim... teşekkür ederim... merak ediyorum kısmetse onuda dinlicez...:
ya ben seni merak ettim şimndi kevser abla çok güzel sesin var devamını mutlaka istiyoruzz sultan abla hepsini koy sen :hihi :hihi
04-13-2007, Saat: 01:46 PM <
ablamm hem cok güsell hem sesi cok güselll kusursuzzz yaniiii
04-13-2007, Saat: 01:48 PM <
slm ben geldiimmm cılgın aslıııı kimse yoq muuu??
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|